Bianca, vizită cu peripeții în casa băieților! „Ai căutat băiatul nou? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu!” Concurenta s-a apropiat din nou de fostul ei pretendent și a stârnit gelozia Lorenei

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 aug 2023, 20:22
casa iubirii Foto(5)

Bianca a intervenit din nou intre Laurentiu si Lorena

Sursa: Captură KANAL D

Bianca, peripeții de senzație în casa băieților! „Tu știai că eu mă joc și tu te-ai jucat!” Concurenta s-a reapropiat de Laurențiu, stârnind gelozia Lorenei!

O nouă ediție a emisiunii Casa iubirii s-a derulat astăzi la Kanal D și a adus în prim plan momente de senzație încă din prima parte, când Andreea Mantea a anunțat concurenții și telespectatorii că este o zi importantă deoarece au împlinit 500 de ediții. Dacă în ediția de marți, tensiunile s-au acutizat în ceea ce ii privește pe George și Larisa, care s-au apropiat tot mai mult de o despărțire definitivă, în ediția de astăzi Bianca a recurs la un gest neașteptat la adresa lui Laurențiu, spre uimirea Lorenei.

Bianca, vizită cu peripeții în casa băieților! „Ai căutat băiatul nou? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au petrecut momente de pomină. Bianca a fost în vizită în casa băieților, unde a pus la cale un joc, pornind în căutarea unui concurent nou. Însă în spatele așa-zisului băiat nou s-a aflat de fapt Laurențiu, spre marea uluire a tuturor.

Cel care a ajutat-o pe Bianca a fost Radu, care a intrat în jocul ei, la fel a procedat și Laurențiu, care s-a lăsat purtat de val și s-a complăcut în situația creată de fosta lui admiratoare. 

Pe de alta parte, Lorena s-a întristat in clipa in care a aflat despre cele petrecute in casa băieților si a încercat sa descopere cat mai multe detalii.

Mai mult decât atât, tânăra i-a cerut Biancăi sa povestească tot ceea ce s-a întâmplat intre ea si Laurențiu. 

Andreea Mantea: Ai căutat băiatul nou? L-ai găsit? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu la un moment dat!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca: L-am căutat, da! Un fel de băiat nou, da! Păi e îndrăgostit acum, e altceva! E un alt Laurențiu!

Andreea Mantea: A fost întâmplător sau s-a jucat și el cu tine?

Bianca: N-am înțeles ce s-a întâmplat! El a dat vină pe mine, eu pe el și că de obicei nimic nou!

Citește și: Andreea Mantea, anunț inedit pentru toți concurenții și pentru telespectatori! „Astăzi este o zi importantă pentru Casa iubirii, după cum ați putut observa!” 

Citește și: George și Larisa, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna! Cei doi concurenți au dat cărțile pe față astăzi în Casa iubirii și au spus care au fost principalele motive ce au dus la separarea lor

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?