Bibelouri de sezon: a dus pasiunea pentru sculptura in fructe la un nou nivel! Iata ce minunatii realizeaza VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

Aveti planuri de nunta dar nu ati pus toate detaliile cap la cap? Inseamna ca urmatorul material e pentru dumneavoastra.

Va spunem doar atat: se poarta buchetul miresei facut din lubenita. El este Alin, bucatar de meserie, cel care a transformat pasiunea pentru sculptura in fructe in arta dulce.

 

Din mainile si imaginatia lui merele devin flori, strugurii margele fine iar pepenii cosulete pentru capsune. E lucru migalos! Imaginati-va doar cata munca poate fi ca sa creezi astfel de minunatii.

 

Aproape 4 ore dureaza ca pepenele verde sa capete diferite forme. Daca

vreti sa va impresionati invitatii la nunta, si nu doar cu ce le puneti in farfurii, acum e momentul.

 

Alin realizeaza pana si buchete pentru mirese, facute din lubenita. Pentru ca acestea sa arate perfect si sa para cat mai naturale, di coaja pepenelui sunt facute frunzele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

E un adevarat spectacol.

O incantare a tuturor simturilor. Si sa nu credeti ca trebuie sa va multumiti doar cu privitul. Margelele, dar si frigaruile din fructe cu capsune si ananas se pot gusta.

 

Si ce gust, mai ales daca le puneti la glazurat in fantana de ciocolata. Manopera pentru un astfel de aranjament costa destul de mult, insa vestea buna e ca artizanul negociaza cu fiecare client in parte, in functie de ce isi doreste.

 

Ca sa va faceti o idee, cele mai ieftine aranjamente costa cateva zeci de euro, iar cele mai scumpe chiar si 1.000 de euro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.