Biberoane de aur, incrustate cu DIAMANTE, ultima fita in materie de lux. Ai cumpara asa ceva copilului tau?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Va amintiti povestile in care peste noapte se transformau cocioabele in palate cu totul si cu totul din aur? Ei bine, se intampla in realitate. Nu sunt chiar palate, dar, cu siguranta sunt din aur!

Ghiciti despre ce obiect vorbim? Va dam cateva indicii: e creat din aur roz si incrustat cu diamante! Si nu este o bijuterie. Este util oricarei proaspete mamici si ar crea invidie la locurile de joaca adresate copiilor! Nu va mai tinem in suspans! Va prezentam biberonul de aur!

O companie specializata in accesorii de lux pentru bebelusi a lansat recent o colectie de biberoane din aur roz si alb, incrustate cu diamante.

Designul este inspirat de papusile rusesti Matrioska.

Biberonul pentru cei mai rasfatati bebelusi ai lumii vine in cinci dimensiuni, de la 25 ml la 200 ml, iar preturile pornesc de la 100.000 de euro si ajung la 200.000 de euro. In plus, contra unei alte sume de bani, producatorul le ofera parintilor optiunea de a grava un text personalizat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

La

asa pret, ne intrebam oare biberonul ii si canta o doina copilului sau poate daca punem apa in el se transforma in lapte? Producatorii s-au gandit la toate accesoriile pentru bebelusi. Parinti isi mai pot rasfata copii si cu o suzeta pretioasa cu sistem de prindere de tip brosa! Nu de alta dar ar fi pacat ca bijuteria sa nu fie ratacita. E clar, oferta e mare, totusi, oare cati parinti isi pot permite acest lux?

##VIDEO115381##

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.