Bibi, declarații în premieră la „Detectorul de minciuni”. Regretă sau nu aceasta logodna cu Antonio Pican

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iul 2023, 00:00

Bibi și Antonio Pian au format un cuplu timp de aproximativ doi ani. Deși sperau că vor rămâne împreună pentru totdeauna, aceștia s-au despărțit, deși artista a primit inelul.

Sursa: Instagram

Bibi și Antonio Pican au format un cuplu timp de aproximativ doi ani. Deși sperau că vor rămâne împreună pentru totdeauna, aceștia s-au despărțit, deși artista a primit inelul.

Bibi a fost invitata de săptămâna aceasta a Oanei Radu. Artista a participat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, acolo unde a răspuns întrebărilor care i-au fost puse.

Ce are de spus Bibi despre logodna ei

Bibi și Antonio Pican au format un cuplu aproximativ doi ani. La un moment dat, artista a fost cerută în căsătorie, dar, la un moment dat, s-au despărțit.

„Nu, nu regret nimic din viața mea. Consider că prin orice am trecut, fie că am realizat eu după că mi-a fost benefic sau nu, toate m-au dezvoltat și m-au făcut să am gândirea pe care o am acum, gândire de care sunt mândră, la 20 de ani, cum mă consider eu destul de matură.

Așa că, de regret nu e, absolut deloc, că am învățat lucruri bune sau lucruri rele, aici da, e diferență.

Nu mi-a fost neapărat greu (după ce a rămas singură), pentru că am avut familia alături de mine. De suferit, da, ca orice om care iese dintr-o relație, suferă o perioadă de timp. Nu am vrut eu să arăt neapărat că am suferit.

Dar da, au fost niște sentimente puternice  pe care le-am respectat și le respect în continuare, dar nu am vrut să iau un rol în online de victimă sau așa mai departe și am vrut, pur și simplu, să mă vadă oamenii cum sunt eu cu adevărat, o fire foarte puternică.

Citeste si: Cui îi datorează Bibi succesul în carieră? Artista a făcut dezvăluiri fără perdea despre reușitele ei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Am preferat suferința aia să fie acolo, pentru mine, cât a fost ea, pentru că mulți, după ce am făcut anunțul, au zis că « mamă, abia v-ați despărțit și tu nu suferi ». În primul rând, acei oameni nu sunt în pielea mea,

nu au de unde cunoaște.

Nu a fost despărțirea imediat cum am și anunțat, adică a trecut o perioadă destul de lungă, din punctul meu de vedere, apoi am hotărât să anunțăm”, a spus Bibi.

Bibi și-a cumpărat un penthouse de peste 100.000 de euro, cash

Bibi s-a răsplătit pentru toată munca depusă până acum și și-a cumpărat un penthouse în valoare de peste 100.000

de euro.

„Este casa pe care eu am visat-o de mică, să spun așa. Mereu mi-am dorit să am un penthouse, este o casă uriașă. Este penthouse, este peste 100.000 de euro.

Citeste si: Incredibil! Cum arata Bianca Dragusanu nemachiata? Nu o recunosti!

Online-ul e online, oamenii nu cunosc care este munca în spate și oamenii judecă.

« Pfoai, ia uite-o pe asta, e plină de bani ». Da, dar, ca să am banii ăștia și să pot să-mi iau căsuța mea și lucrul la care am visat, păi muncesc. Am luat-o cash”.