Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru ingrijirea tenului! Nu stiati ca acesta substanta are atat de multe calitati

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

Bicarbonatul de sodiu a fost folosit de mai multi ani si de multe generatii pentru curatarea diverselor obiecte din casa.

Se stie ca are rolul de a albi diferite lucruri, iar pasta obtinuta din amestecul cu apa ajuta la curatare mai bine ca orice produs chimic.

Si totusi, putini stiu ca bicarbontul de sodiu poate fi folosit si pentru curatarea pielii, pentru ingrijirea picioarelor sau albirea dintilor.

Masca de fata. Amesteca bicarbonat de sodiu cu apa si vei obtine o masca buna exfolianta, care va elimina toate celule moarte.

Pentru exfoliere se amesteca 3 parti bicarbonat de sodiu la o parte de apa si se freaca pielea usor, pentru a obtine un rezultat mai bun

Atenueaza cuticulele. Se amesteca bicarbonat de sodiu cu apa si se aplica la cuticule si pe  unghie. Se freca usor si vei vedea ca unghiile tae vor deveni mai frumoase si curate.

Pentru ingrijirea picioarelor. Se amesteca bicarbonat de sodiu cu apa  calda si se pune intr-un lighean in care stai cu picioarele cateva minute.
Are efect relaxant

Te scapa de negi. Amestecarea sucul de lamaie cu bicarbonat de sodiu ajuta la “topirea” negilor.  Se pune substanta obtinuta din suc de lamaie si bicarbonate pe negi si se lasa acolo cat de mult rezisti. Apoi spala bine zona cu apa. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.