Bicicleta de fitness – aliatul tau in lupta contra kilogramelor!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 13:22

De multe ori, nici nu ne dam seama cat de repede trece timpul si ne trezim cu putin timp inainte de venirea verii ca ne dorim un trup mai tonifiat, cu cateva kilograme bune in minus.

In momente de acest gen, avem tendinta sa apelam la tot felul de "solutii salvatoare", care doar ne golesc buzunarele, fara a obtine rezultate extraordinare.

 

In goana dupa o silueta de invidiat, multe persoane apeleaza la diete stricte, chiar draconice, care le pot afecta serios sanatatea. Daca iti doresti rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt, fara sa iti pui sanatatea in pericol si fara sa cheltui sume considerabile de bani, trebuie sa intelegi faptul ca nu exista retete secrete care sa iti asigure silueta perfecta intr-un timp record.

 

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a putea etala o silueta de invidiat la plaja sau la piscina este sa adopti un stil de viata sanatos, care include o dieta echilibrata si antrenamente saptamanale. Doar asa, ai siguranta ca slabesti si ca iti tonifiezi musculatura, fara sa iti privezi organismul de nutrientii necesari pentru o buna functionare.

 

Bicicleta de fitness este recunoscuta pentru capacitatea sa de a antrena eficient toate grupele majore de muschi, de la brate si abdomen, pana la fese si picioare. Pe parcursul unui antrenament de 30 de minute, poti arde pana la 500 de calorii, in functie de greutatea ta, de viteza aleasa si de gradul de rezistenta al pedalelor.

 

Numeroase persoane au tendinta de a exagera si de a se suprasolicita in timpul unui antrenament, din dorinta de a obtine rezultate intr-un timp foarte scurt.

Nimic mai gresit! In momentul in care suprasoliciti muschii, acestia nu mai dau randament, nu se mai ard grasimi si te poti accidenta foarte usor. De asemenea, febra musculara persista si, din aceasta cauza, multi renunta la fitness. Gratie setarilor bicicletei de fitness, gradul de dificultate al antrenamentelor poate fi reglat in functie de nivelul tau de pregatire fizica. Astfel, poti mari gradual viteza si gradul de rezistenta al pedalelor.

 

Daca vei face minimum 30 de minute de miscare zilnic folosind bicicleta de fitness, metabolismul tau se va accelera semnificativ si vei vedea cum kilogramele dispar pe zi ce trece, iar procesul de slabire va fi unul sanatos. Miscarea regulata combinata cu o dieta echilibrata te ajuta sa ai o piele elastica, pe care sa nu se vada efectele slabirii.

 

Mai mult decat atat, cu ajutorul bicicletei de fitness, vei reusi sa iti imbunatatesti si gradul de rezistenta la efort, lucru care te va ajuta sa iti duci mult mai usor la bun sfarsit activitatile zilnice. Odata cu cresterea rezistentei la efort, vei putea sa efectuezi antrenamente mai solicitante si astfel, vei slabi si iti vei tonifia corpul mult mai repede.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti chiar astazi o bicicleta de fitness de calitate de la Sport-Mag.ro, retailer sportiv de incredere, cu peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Spune adio kilogramelor in plus si bucura-te vara aceasta de o silueta de invidiat!