Bicicleta pentru copii ZIZITO Logan - aventură fără granițe, distracție fără pericol

Author: Oana Iosif

Alegerea bicicletei pentru copii se bazează pe trei criterii principale: funcționalitate ridicată, siguranță perfectă și aspect atractiv.

Parcurgând aceste trei puncte, părinții se confruntă adesea cu următoarea dilemă: dacă își compromit bugetul sau confortul copilului lor. Cu produsele ZIZITO Elveția, nu va mai trebui să faceți această alegere imposibilă.

Bicicleta pentru copii ZIZITO Logan are tot ceea ce aveți nevoie: construcție stabilă, capacitate off-road ridicată, durabilitate și siguranță fără compromisuri. Combinate cu designul clasic unisex în roșu și negru și prețul atractiv, aceste avantaje lansează rapid modelul în topul tuturor graficelor.

Dacă nu sunteți încă familiarizați cu marca ZIZITO și modelul Logan de 20 ", iată cel mai important lucru pe care trebuie să-l știți.

Certificat de siguranță de la SGS Elveția

Bicicleta pentru copii ZIZITO Logan, la fel ca toate celelalte produse ale mărcii, are un certificat de siguranță de la SGS Elveția - un document individual emis după teste amănunțite de laborator.

Certificatul este o garanție pentru îndeplinirea celor mai înalte criterii din multe paragrafe, inclusiv materialele selectate, calitatea elementelor structurale, proiectarea funcțională și practicile de fabricație. Cu alte cuvinte: alegând ZIZITO Logan, puteți fi sigur că cel mic va cunoaște lumea fără a fi expus unor pericole nedorite.

Desigur, părinții au datoria să asigure utilizarea unor accesorii fiabile pentru o protecție suplimentară, inclusiv căști, genunchiere și cotiere, pentru a minimiza daunele în caz de cădere sau accident.

Construcție foarte puternică și fiabilă

O caracteristică unică a ZIZITO Logan este că îmbină ușurința cu rezistența și stabilitatea cu mobilitatea.

Cadrul de susținere al bicicletei este construit din oțel 100% durabil. Poate rezista cu ușurință la greutatea corporală medie a copiilor de la 7 la 12 ani, iar designul este potrivit pentru înălțimi de la 120 cm la 135 cm.

Modelul funcționează la fel de bine în mediile urbane și pe terenuri problematice - un efect căutat datorită furcii fără deplasare, amortizorului frontal de calitate și coroanei ușoare de aluminiu.

Mișcarea Logan rămâne stabilă, indiferent de numărul și severitatea obstacolelor de pe drum: odată cu aceasta copilul dumneavoastră se va deplasa în siguranță și fără risc crescut de defecțiune a roții.

Frâne fiabile și ușor de acționat

Bicicleta pentru copii ZIZITO Logan, care este certificată SGS, are frâne pe disc față și spate pe care copilul le va putea manevra ușor și rapid.

Acestea sunt controlate de accesorii de ghidon plasate ergonomic. Mânerele de frână sunt ușor de înțeles, iar apăsarea lor este pe deplin în conformitate cu capacitățile copiilor și vârsta la care vor folosi bicicleta - între 7 și 12 ani.

Nu în ultimul rând, frânele sunt special concepute pentru a asigura atât o reducere lină, cât și fiabilă a vitezei. Nu sunt prea ascuțite pentru a nu crea condiții de răsturnare în caz de oprire bruscă. În același timp, asigură un răspuns rapid într-o situație riscantă și permit copilului să exercite controlul necesar pentru a evita o coliziune.

Elemente extra și beneficii suplimentare

Unele dintre celelalte caracteristici unice ale modelului includ:

  • Mânerele ergonomice cu acoperire din cauciuc, asigurând o aderență stabilă și un control excelent de către copil;
  • Scaun moale confortabil, potrivit pentru plimbări lungi, inclusiv secțiuni neuniforme;
  • Două aripi gamă largă de protecție față și spate;
  • Claxon poziționat la îndemână pentru alarmă sonoră, accesibil fără a slăbi mânerul în jurul ghidonului;
  • Reflector de încredere pentru o mai bună vizibilitate seara, noaptea sau pe timp de ceață;
  • Suport de cauciuc stabil, care susține independent bicicleta în poziție verticală;
  • Culori durabile și intense care garantează aspectul perfect al bicicletei pentru o lungă perioadă de timp;
  • Design elegant unisex, potrivit atât pentru fete, cât și pentru băieți;

Puteți găsi bicicleta ZIZITO Logan pe canalele noastre de pe Amazon și eBay.

Deoarece cumpărăturile inteligente pentru bebeluși și copii au un nume nou - ZIZITO.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.