Biciclisti vs soferi. Poate fi bicicleta o SOLUTIE intr-un trafic aglomerat? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:15

Scene uluitoare sunt surprinse pe o strada din Piatra Neamt, in apropiere de spitalul judetean!

Sa privim din nou imaginile! Biciclistul iese din sensul giratoriu. Din partea stanga a imaginii apare o masina. Soferul ar trebui sa dea prioritate. Il vede, insa, prea tarziu pe biciclist. Incredibil, dupa impact, tanarul se ridica. Schimba cateva vorbe cu soferul vinovat si merge mai departe.

Nu sunt primele imagini cu biciclisti aflati in prim plan. Va amintiti scenele filmate zilele trecute in Bucuresti? De data aceasta, soferul a avut de suferit, iar biciclistul a fost agresorul!

Daca vreti sa circulati cu bicileta, puteti sa nergeti pe strada, printre masini, doar daca nu exista pista special amenajata
pe trotuar. In caz contrar, riscati o amenda. De exemplu, biciclistul agresiv din imaginile de mai devreme ar fi trebuit sa circule pe pista, si nu pe carosabil.

Nu sunt obligatorii echipamentele de protectie, dar n-ar strica. Sa revenim la accidentul surprins la Piatra-Neamt! Ce efect ar fi avut o casca de protectie? Pe imagini se vede foarte clar cum biciclistul se izbeste cu capul de capota masinii.
E adevarat, s-a ridicat foarte repede, insa casca ar fi oferit o protectie in plus.

Insa pericolele nu au trecut! Daca nu da vreo masina peste noi, daca nu ne luam la bataie cu alt participant la trafic, atunci am putea da de alta problema. Cainii vagabonzi! Dar, sa recunoastem, bicicleta este o solutie pentru orasele aglomerate. Si mai tineti minte un lucru. Regulile de circulatie sunt importante si pe 2 roti, nu doar pe 4!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.