„Bietul copil! Nu a avut de ales”. O femeie din Italia s-a aruncat, împreună cu fiul ei de patru ani, de pe un pod, de la 90 de metri înălțime

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 mai 2023, 09:43

Veronica Amistadi avea doar 41 de ani când a decis să își ia viața

Sursa: trentotoday.it

O femeie din Italia, în vârstă de 41 de ani, s-a aruncat de pe un pod, împreună cu fiul ei, de la o înălțime de 90 de metri. Autoritățile au fost alertate în legătură cu ceea ce se întâmplă de un trecător.

O femeie din Italia s-a aruncat cu fiul ei de pe un pod, de la 90 de metri înălțime. Mașina cu care au ajuns la locul cu pricina a rămas deschisă, în apropierea locului de unde s-au aruncat.

O femeie din Italia s-a aruncat de pe un pod împreună cu fiul ei

Veronica Amistadi avea doar 41 de ani când a decis să își ia viața, iar fiul ei urma să împlinească patru ani în curând.

Cei doi s-au aruncat de pe podul Mostizzolo di Cles din Val di Sole, Trentino, un loc pe care, de-a lungul timpului, mai multe persoane l-au ales, pentru a-și pune capăt zilelor.

În urma primelor cercetări care au fost efectuate la fața locului, s-a constatat că nimic nu indică faptul că ar fi murit din greșeală, totul fiind premeditat. Carabinienii, alertați de un trecător, au găsit trupurile neînsuflețite ale celor doi unul lângă altul.

La fața locului, s-au mai deplasat: un elicopter, pompieri și mai multe servicii de salvare. Apelul la 112 a fost efectuat de către un trecător, în toiul nopții, la scurt timp după ora 1, 19 spre 20 mai. Acesta văzuse mașina femeii abandonată pe pasarelă, cu portiera deschisă și cu farurile lăsate pornite.

Citește și: "Off, mi se face rău" O tânără de 19 ani și-a luat viața după ce un băiat de care se îndrăgostise a postat, pe Internet, poze intime cu ea

Mai mult decât atât, înainte de a se arunca în gol, femeia ar fi scris un bilet de adio pentru fostul ei partener, tatăl copilului, de care se despărțise în urmă cu ceva vreme. Veronica Amistadi a putut fi identificată imediat, deoarece documentele personale se aflau în mașină lăsată pe pod, conform today.it. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru ca cercetările să poată continua, la procuratură, a fost deschis un dosar pentru instigare la sinucidere, gestul femeii părând a fi unul inexplicabil.

Veronica și fostul partener s-au văzut înainte de tragedie

Cu doar câteva ore înainte de a recurge la gestul extrem, fostul partener i-a adus fiul înapoi. Franco Bazzoli, primarul din Sella Giudicarie, a mărturisit că nu înțelege gestul cu pricina, deoarece femeia nu ducea lipsă de nimic.

„O tragedie cu adevărat fără explicații. Era o fată căreia nu-i lipsea nimic. Gestul ei este un gest pe care nu mi-l pot explica, o cunoșteam foarte bine”, a precizat primarul.

Citește și: „Ai grijă de ăla mic. El e sufletul și viața mea”. După ce i-a spus fiului că vrea să își pună capăt zilelor, un bărbat din Mediaș este de negăsit

Veronica lucra în domeniul marketing-ului și în cel al comunicării, fiind licențiată în economie. Aceasta se născuse în Roncone, în valea superioară a Chiesei, dar, de ceva timp, locuia la Trento.