Ingrediente
Muschi vaca 1 kg
Ceapa 150 g
Castraveti murati 100 g
Gogosari murati 100 g
Capere 50 g
Galbenus de ou 4 buc
Sare 10 g
Piper 2 g
Boia dulce 2 g
Albus de ou fiert 2 buc
Sos worchester 30 ml
Sos tabasco 5 ml
Ketchup 25 g
Mustar 20 g
Paine prajita 20 felii
Ulei 30 ml
Unt 300 g
Mod de preparare
Se curata carnea de pielite, se spala, se sterge cu un prosop de
hartie si se toaca marunt, la cutit. Ceapa, castravetii murati, gogosarii murati, albusul de ou, caperele, se toaca marunt. Se pun intr- un castron galbenusurile, mustarul, ulei si se amesteca. Se imparte carnea in patru parti si se adauga in castron pe rand, cate o parte. Se amesteca cu restul ingredientelor de mai sus. Se freaca cu o furculita si o lingura pana devine o pasta. Se serveste cu unt si paine prajita.