BIGFOOT isi face pantofi! Cel mai inalt om din SUA, care POARTA 57 la picior, va primi incaltamintea de care are nevoie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 15:10

Cel mai inalt om din Statele Unite a reusit in sfarsit sa-si realizeze un model al piciorului pentru a-si putea comanda perechile de pantofi care sa i se potriveasca si de care are nevoie.

Igor Vovkovinskiy spune ca pana acum a suferit 16 interventii chirurgicale in sase ani pentru a remedia problemele cauzate de incaltamintea care nu i se potrivea. Barbatul are inaltimea de 2.33 metri si poarta la picior marimea 57.

 

El spune ca singura pereche de pantofi pe care o mai are si care i se si potriveste nu are niciun pic de aderenta, ceea ce face ca parasirea locuintei sa fie un adevarat pericol.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

"De sase ani nu pot sa mai ies nici macar la o simpla plimbare.

Astept momentul in care voi putea sa imi plimb cainele linistit", spune Igor Vovkovinskiy.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-a9796e27f23e5ff0d5bebbdb8924328d.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-5d9e6f4a08267b8fd1f7519ffbe3b4f9.jpg

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.