Bijuterii: produse recomandate ce nu trebuie să ne lipsească din casetă de bijuterii

Author: Oana Iosif
Actualizat: 20 dec 2021, 12:22

Există oare vreo femeie care să nu iubească bijuteriile? Noi tindem să credem că nu!. De fapt, orice femeie, chiar și cu cele mai limitate resurse financiare, are măcar o piesă în casă. Un inel, o pereche de cercei, un colier….o podoabă care, atunci când o poartă, o face să se simtă cea mai frumoasă din lume. Dar, dacă putem să ne permitem o colecție de bijuterii, trebuie să știm că există bijuterii care nu se lasă “îngenuncheate” mofturile modei și de trecerea timpului și sunt perfecte pentru toate ocaziile. Niciodată nu vor fi excesive și mereu elegante. O bijuterie atemporală este așa-numitul „must have”.

Suntem înconjurați de propuneri de accesorii de tot felul, care uneori ne pot derută sau ne pot face să cumpărăm lucruri pe care în realitate nu le vom folosi niciodată. Totuși, a purta o bijuterie, cu o manoperă excelentă, cu atenție la detalii și care rezistă în timp, este ceva de neprețuit!

Am selectat pentru tine câteva bijuterii „must have” care te vor face să te simți în top cu orice ocazie:

Colier de perle

Perlele sunt regine ale pietrelor prețioase și pietrele prețioase ale reginelor. Un colier de perle este întotdeauna perfect: cu blugi și un tricou alb sau cu o rochie de seară. Perlele excelează prin eleganță și farmec și sunt purtate de femei și bărbați de peste 4.000 de ani! Colierul de perle este, cu siguranță, un must have.

Brățara de perle

Perlele candide și strălucitoare ne luminează încheietura mâinii. Este o bijuterie șic și adaugă o notă de rafinament oricărui look. În plus, există o atemporalitate pentru că ele pot fi transmise din generație în generație.

Cercei cu perle

Johannes Vermeer, un pictor din secolul al XVII-lea, avea o pasiune pentru această bijuterie. Tabloul său „Fata cu cercel de perlă” este arhicunoscut, dar pe lângă această lucrare, a înfățișat perle în 18 din cele 36 de tablouri pe care le cunoaștem astăzi. Această bijuterie făcea furori la acea vreme, așa cum face și astăzi.

Cercei cu diamante sau zirconii

Împreună cu perlele, diamantele domină în clasamentul bijuteriilor must-have. Dacă nu ne permitem diamante, sunt perfecte și zirconiile. Acești cercei sunt rafinați, eleganți și esențiali. Luminozitatea este punctul lor forte. Sunt cadoul perfect pentru orice femeie, indiferent de vârstă. De asemenea, acești cercei pot fi purtați oricând: Crăciun, o zi de naștere și diverse ocazii. Există mărimi și designuri diferite, ce vor fi la modă pe viață!

Inel de logodnă

Inelul de logodnă este cunoscut ca fiind simbolul iubirii legat de cererea în căsătorie. Inelul este dat înainte de nuntă și va sta pe degetul inelar al mâinii stângi alături de verighetă. Este un inel pe care îl poți purta în orice situație. Poți însă să porți această bijuterie splendidă dacă nu ești pe cale să te căsătorești? De fapt, da. Inelul devine o achiziție pentru a te „răsplăti” pe tine însăți pentru scopurile atinse, dar și pentru vanitatea pură.

Verigheta

Verighetele și inelele sunt asociate cu promisiunile iubirii. Mai întâi în timpul logodnei, apoi la nuntă. În ziua de azi există de toate tipurile: aur galben, roz, alb, platină, dar și argint. Sunt disponibile în variante simple sau mai complicate, cu gravuri sau diamante. Verighetele pot fi purtate și doar pentru estetică, pe mâna dreapta și pe alte degete decât inelarul. Forma simplă și esențială a acestui inel îl face un must have de purtat cu orice ocazie, chiar și mai multe inele de diferite forme și culori pentru a-ți crea propriul stil.

Cercei creolă

Această bijuterie este un clasic în toate variantele sale: de la creolă mică de aur, ce poate fi purtată mereu și aproape că uiți că o ai, până la creolele mai mari și mai lucrate, pentru look-uri mai elaborate care îți transportă mintea la o plajă din Cancun.

Brățara tenis

Denumită inițial „Brățara Eternity”, datorită caracteristicii sale de a fi un “șnur” de lumină fără început sau sfârșit, și-a schimbat numele în Tenis în 1987 dintr o poveste oarecum curioasă: tenismena Chris Evert (SUA), în timpul unui joc, a pierdut brățara de la încheietură. Era o brățară Eternity. Pentru a o găsi, campioana americană a cerut întreruperea temporară a meciului, dar camerele de filmat au continuat să o filmeze în timp ce ea căuta prețioasa bijuterie, difuzând imaginile în direct la televizor, în toată lumea. A fost un fel de reclamă pentru acel tip de brățară, care de atunci a luat numele de „Tenis”. Este o brățară ce nu trebuie să îți lipsească din cutia cu bijuterii.

Pandantiv punct de lumină

Este o bijuterie mică și esențială, de purtat oricând. Lanțul din aur alb cu pandantiv cu punct de lumină din diamant sau zirconiu este o certitudine. Este potrivit pentru toate vârstele și toate ocaziile. În plus, astfel de pandantive sunt produse recomandate de făcut cadou pentru o zi de naștere.

Cercei picătură

Când vrei să dai o notă „specială” look-ului tău, cerceii picătură sunt detaliul ideal. Acești cercei sunt senzuali și rafinați, îți urmăresc fiecare mișcare și devin parte din tine. Cu ei poți uimi fără a exagera. Sunt super șic!

Cerceii statement

Aceștia sunt cerceii pe care îi păstrăm cu grijă, pentru că sunt cei destinați ocaziilor speciale: o cină romantică, un eveniment important, o nuntă într-o locație exclusivistă. Când îi porți, te simți unică. Îți recomandăm să alegi cu grijă această „piesă” specială. O pereche de cercei statement reprezintă o investiție care va fi la îndemână în mai

multe rânduri și îți va aduce mai multă bucurie decât mulți cercei care tind să se demodeze în timp.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.