Biletul de adio lăsat mamei sale de femeia care s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel din Mamaia. Femeia a plecat singură în concediu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 iun 2023, 12:47

În urmă cu cinci zile, 17 iunie, femeia se cazase la un hotel din centrul stațiunii Mamaie

Sursa: Pexels.com

O femeie în vârstă de 48 de ani, din Craiova a plecat singură la mare, timp de patru zile și, în ultima zi, s-a aruncat de la etajul opt al hotelului din Mamaia la care se cazase. 

Înainte de a se arunca de la etajul opt al hotelului din Mamaie în care se cazase, o femeie din Craiova, în vârstă de 48 de ani, a lăsat un bilet de adio mamei sale. Femeia se confrunta, de ceva timp, cu depresie.

Biletul de adio lăsat de femeia din Craiova, care s-a aruncat de la etajul unui hotel din Mamaia

Biletul de adio a fost adresat mamei sale și era unul destul de simplu, fără explicații.

Aceasta doar îi cerea iertare pentru gestul pe care urma să îl facă, după care, s-a aruncat în gol, de la etajul opt. 

În urmă cu cinci zile, 17 iunie, femeia se cazase la un hotel din centrul stațiunii Mamaie. Ieri dimineață, 21 iunie, aceasta ar fi trebuit să elibereze camera de hotel. Oamenii legii sunt de părere că gestul femeii a fost unul premeditat, deoarece a ales să se cazeze la etajul opt.

Conform observatornews.ro, femeia a recurs la gestul extrem în toiul nopții, motiv pentru care, nimeni nu a putut să o oprească sau să o salveze. Turiștii cazați la acel hotel au ieșit abia când au auzit zgomotul puternic și au sunat la 112, în jurul orei patru dimineața.

Citește și: Detalii halucinante despre masacrul în care un bărbat și-a ucis soția, cei 5 copii și soacra, apoi și-a luat viața, în SUA

La fața locului, s-au deplasat, de urgență, medici și polițiști și, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acesteia, fiind nevoite să declare decesul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie, de 48 de ani.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, care au constatat decesul femeii”, a transmis IPJ Constanța.

Un șofer din Galați a lovit un copil de opt ani și a fugit

Un șofer din Galați este căutat de poliție, după ce a lovit grav un copil de opt ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, după care, a fugit de la fața locului.

Incidentul s-a produs luni, 19 iunie, în localitatea Frumușița, într-o intersecție.

Copilul de opt ani a fost rănit și transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf.Ioan” din Galați, unde a rămas internat, pentru a primi îngrijirile de care are nevoie.

Citește și: "Off, mi se face rău" O tânără de 19 ani și-a luat viața după ce un băiat de care se îndrăgostise a postat, pe Internet, poze intime cu ea

Oamenii legii au deschis un dar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru identificarea șoferului și pentru lansarea măsurilor legale care se impun.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?