Bill Gates a anunțat data exactă la care se va sfârși pandemia! Când crede miliardarul că ne vor întoarce la normal?

Autor: Elena Padure
Actualizat: 26 mar 2021, 15:12
Care sunt previziunile lui Bill Gates cu privire la pandemie

Până la sfârşitul anului 2022, pandemia COVID va lua sfârșit, datorită eforturilor de vaccinare a populației, spune Bill Gates.

Miliaradrul Bill Gates a făcut o serie de declarații cu privire la perioada în care consideră că pandemia COVID se va sfârși, iar viața de zi cu zi se va putea întoarce la normal. El este de părere că accestul la vaccinuri este un pas foarte important în evoluția spre întoarcerea la normalitate. Iată când crede Bill Gates că pandemia va lua sfârșit.  

Când crede Bill Gates că se va sfârși pandemia COVID 

Dacă acum 6 ani, în 2015, Bill Gates susţinea că omenirea nu va fi zguduită de un război ci de un virus care va face sunte de mii de victime, iată că previziunile sale s-au adeverit, o dată cu apariția pandemiei de coronavirus. 

„Aceasta este o tragedie incredibilă.

Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”
, a spus co-fondatorul Microsoft cu privire la pandemie. Miliardarul a adăugat că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

Bill Gates a lansat, de asemenea un avertisment, și anume că trebui să ne pregătim de ceea ce ar putea fi cea mai dură perioadă din această pandemie:

”Din păcate, următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai rele din pandemie.

Prognoza Institului de Evaluare a Sănătăţii (n.r. din SUA) arată că vor fi mai mult de 200.000 de decese. Dacă am respecta regulile în ceea ce priveşte purtarea măştilor şi păstrarea distanţării sociale, am putea evita un mare procent din aceste decese”,  a declarat Bill Gates pentru CNN, citat de Marca.com.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Omul de afaceri a anunțat, de asemenea că va dona încă 250 de milioane de dolari, prin fundaţia Gates, bani care vor merge pentru ”cercetarea, dezvoltarea şi livrarea echitabile a vaccinului împotriva coronavirusului”,  potrivit romaniatv.net.  Merită menționat faptul că această sumă poate fi dedusă din taxele pe care Bill Gates le datorează statului American.

În România, Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat joi 6.651

de cazuri noi COVID în 24 de ore. La Terapie Intensivă erau 1.348 de pacienţi infectaţi cu COVID. Cifrele reprezintă  cel mai mare număr de cazuri COVID din București  de pânp acum, dar și cel mai mare număr raportat de la începutul acestui an.

Citeste si: Bill Gates, primele reactii dupa vaccinarea anti-COVID-19! Renumitul miliardar a spus clar cand va lua sfarsit pandemia! "Lucrurile vor reveni la normal pana in vara anului..."

Față de ultima raportare, s-au înregistrat 6.651 cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citeste si: Pandemia e aproape de sfârşit? Ce a declarat Bill Gates despre purtarea măştii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.