Bill Gates a făcut declarații despre anul 2021: „Un an de mare tristețe personală pentru mine”

Autor: Lavinia Medrea

Bill Gates a făcut declarații despre anul 2021: „Un an de mare tristețe personală pentru mine”

Sursa: Facebook Bill Gates

Bill Gates a vorbit despre cât de dificil a fost anul 2021 pentru el, având în vedere pandemia și divorțul de soția lui, Melinda French Gates.

Bill Gates a declarat că lipsa de socializare pe timpul pandemiei COVID-19 a fost ieșită din comun pentru el. Bill Gates a scris marți, pe blogul său, că anul 2021 a fost cel mai greu an din viața sa din cauza divorțului său de Melinda French Gates și a pandemiei de COVID-19.

Bill Gates, despre anul 2021: „Un an de mare tristețe pentru mine”

Bill Gates a vorbit în postarea sa de bilanț al anului pe GatesNotes despre greutățile de care s-a lovit în anul acesta, inclusiv divorțul de Melinda French Gates, după 27 de ani de căsătorie.

Citeste si: Cum se împarte averea lui Bill Gates după divorțul de soția sa, Melinda? Cei doi nu aveau un acord prenupțial

Cei doi s-au despărțit în mai și au divorțat în august, potrivit documentelor de la tribunal. Bill Gates a declarat că „a fost un an de mare tristețe personală” pentru el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cofondatorul Microsoft a mărturisit că el și fosta sa soție conduc în continuare Fundația Bill și Melinda Gates și că au găsit „un nou ritm bun de lucru”, anunț care care a venit după ce Fundația Gates a transmis, în iulie, că Melinda ar putea renunța la funcție.

Citeste si: Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Bill Gates a mai spus că a avut zile în care nu a interacționat zile întregi cu nimeni din cauza pandemiei de COVID-19 și că, pentru el, a fost o „experiență ciudată și copleșitoare”.

Bill gates a avut parte, de asemenea, de critici în 2021 pentru prietenia sa cu Jeffrey Epstein, om de finanțe și infractor sexual condamnat, o relație despre care Melinda nu avea o părere foarte bună.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.