Bill Gates stie cum putem scapa de pandemie. Dezvaluirile miliardarului american: "Singurul mod in care oamenii se pot intoarce pe drumul cel bun"

Autor: Diana Tilă
Bill Gates

Bill Gates a facut un anunt important pentru toata lumea. Miliardarul a spus care este solutia pentru a scapa de pandemia de coronavirus.

  Bill Gates, fondatorul Microsoft Corporation, a vorbit despre modul si momentul in care va lua sfarsit pandemia de coronavirus.  Miliardarul crede ca vom reveni la normal doar când virusul va fi neutralizat prin crearea unui vaccin eficient. 

Bill Gates crede ca vom avea un vaccin eficient

Intr-un interviu acordat celor de la NBC, Bill Gates a dat cartile pe fata si a oferit raspunsul mult asteptat de catre toata Planeta. In

opinia sa, principala conditie pentru revenirea la „viata normala” este vaccinarea impotriva coronavirusului.

„Singurul mod în care oamenii se pot întoarce pe drumul cel bun este de a obține un vaccin foarte eficient și accesibil”, a spus Gates.

Fondatorul Microsoft considera ca vaccinarea in masa va opri raspandirea infectiei cu coronavirus si va pune capat bolii „la scara globala”.

Americanul sustine ca pandemia se va termina in anul 2021, moment in care este foarte posibil sa existe mai multe vaccinuri eficiente anti-Covid. 

„Este o tragedie, este cu adevărat regretabil că nu ne-am putut pregăti de această pandemie. Toată lumea se grăbeşte acum să pună în circulaţie vaccinuri, dar am fi putut să fim mai bine pregătiţi. În 2021 vom putea depăşi boala cel puţin în ţările bogate.

Există un anumit număr de vaccinuri în curs de realizare, iar unele dintre ele se vor dovedi eficiente. Cinci laboratoare farmaceutice lucrează în acelaţi timp la acelasi vaccin”, afirmă el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El a avertizat, insa, ca pot exista riscuri colaterale ale pandemiei covid-19 în tarile cele mai sarace, avand in vedere ca rata vaccinarii impotriva altor maladii, precum rujeola, a înregistrat o cadere dramatica.

Pandemia de coronavirus a inceput in martie 2020. Conform celor mai recente date, numarul de cazuri COVID-19 in lume a depasit 37 de milioane. In ultima zi, au fost identificate peste 347 de mii de cazuri noi de coronavirus.

 

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.