Billy Miller, celebru pentru rolul său din serialul „Tânăr și neliniștit”, a murit. Ce a dus la sfârșitul acestuia

Author: Diana Ghita
Actualizat: 18 sep 2023, 21:32

Din ce cauză a murit Billy Miller

Sursa: Twitter; Profimedia Images

Billy Miller a fost un actor de renume mondial. Acesta este cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în serialul „Tânăr și neliniștit”.

Artistul a decedat la vârsta de 43 de ani, potrivit CNN.

Citește și: „Niciodată nu știu să spun, pentru că nu verific” Theo Rose, despre ce se ascunde în spatele succesului său. În ce ipostază inedită a fost surprinsă la filmări?

Ce a dus la moartea lui Billy Miller

William John Miller s-a născut în Tulsa, Oklahoma, pe 17 septembrie 1979 și s-a stins din viață în Austin, Texas, din cauza unei tulburări bipolare.

Mai exact, actorul suferea de depresie, a spus managerul lui în cadrul anunțului prin care a confirmat decesul acestuia: „Actorul se lupta cu depresia maniacală (tulburare bipolară) când a murit”, scrie Variety.

Miller a interpretat rolul lui Billy Abbott, personajul principal în renumitul serial „Tânăr şi neliniştit", pentru care a câștigat unul dintre cele trei premii Daytime Emmy din cariera sa.

Pe celelalte două le-a obținut pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Artistul a jucat din anul 2008 până în 2014 în serialul „The Young and the Restless” („Tânăr și neliniștit”). Mai apoi, tot în 2014 acesta a apărut în filmul „American Sniper” și în serialele TV „Ray Donovan” și „Suits”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Modelul care l-a inspirat pe Mehmet Yilmaz Ak, procurorul Pars din “Secrete de familie”, este chiar tatăl actorului, polițist de carieră

Colegii sunt îndurerați de moartea lui Billy Miller

Din 2014 până în 2019 Billy Miller a jucat și în „General Hospital” („Spitalul General”). Cele mai recente apariții ale acestuia au fost în „NCIS” și „The Rookie”, potrivit CNN.

Colegii celebrului actor și-au exprimat condoleanțele vizavi de tragicul eveniment din lumea filmului, pe platforma X (fosta Twitter). 

,,Billy Miller a fost un om talentat, cu o inimă de aur și a luminat întotdeauna scena cu performanțe uimitoare. Ne va lipsi cu desăvârșire. Cele mai profunde condoleanțe familiei sale și tuturor celor care l-au iubit.” a fost mesajul reprezentanților renumitului serial, care a fost difuzat și în țara noastră, din anul 1995.

,,L-am pierdut pe BILLY MILLER! Mă întristează profund! A fost un actor foarte talentat!”,  a spus un coleg de scenă al artistului, pe nume Eric Braeden. 

Citește și: Cauza morții actorului din seria ,,Euphoria", Angus Cloud. Primele declarații ale familiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.