Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 aug 2022, 11:25
raluca dumitru concurenta in sezonul 7 bravo, ai stil celebrities Foto(6)

Raluca Dumitru, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities 

Sursa: instagram

Descoperă cine este Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Află ce a determinat-o să accepte provocarea și ce își propune pentru sezonul cu numărul 7 al emisiunii.

Raluca Dumitru este concurentă în sezonul 7 al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, competiție despre modă, alegeri vestimentare inspirate și foarte multă imaginație. Descoperă cine este, cu adevărat, Raluca Dumitru, dar și ce a determinat-o să participe la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Raluca Badulescu a plecat din platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu am ce sa caut aici!" Raluca Dumitru este de vina!

Cine este Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021? 

Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021, este obișnuită cu camerele de filmat și cu atmosfera dintr-un platou de televiziune, având în vedere că vreme de mai mulți ani a făcut parte dintr-o emisiune tv. Mai mult decât atât, vedeta știe ce înseamnă competiția și asta pentru că a făcut parte din show-ul Survivor România 2021, fiind concurentă în echipa Faimoșilor.

Dacă la Survivor România a fost nevoită să renunțe la tot ce ține de frumusețe și să intre în luptă, încercând să supraviețuiască în cele mai grele condiții, de această dată, Raluca Dumitru a acceptat provocarea Bravo, ai stil! Celebrities, show-ul de televiziune în care va trebui să demonstreze că știe totul despre stil, eleganță, rafinament și că îi poate impresiona pe cei trei jurați.

Cine este Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021? Cei care o cunosc pe Raluca Dumitru știu că vedeta este pasionată de fashion și că nu ezită să facă alegeri vestimentare prin care să iasă în evidență. Vedeta este adepta ținutelor care să îi evidențieze formele și silueta de invidiat, încercând ca prin alegerile pe care le face să se pună în valoare. 

Cu ce se ocupă Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021?

Raluca Dumitru de la Bravo ai stil! Celebrities a devenit cunoscută în urma aparițiilor sale televizate. A fost invitată în mai multe emisiuni, dar nici rolul de prezentatoare nu îi este deloc străin. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, Raluca Dumitru a apărut și în videoclipurile unor artiști cunoscuți din România, printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Raluca Dumitru are o siluetă demnă de invidiat, iar calitățile sale fizice i-au adus tiltul de "Miss Superkombat 2011".

După ce a renunțat la televiziune, apărând pe micul ecran doar în calitate de invitată în anumite emisiuni, Raluca Dumitru s-a lansat și în afaceri, vedeta având un magazin online de haine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru, foarte activă pe instagram. Ce postează concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities în mediul online?

Raluca Dumitru este un personaj cunoscut în showbizul autohton, participă la o mulțime de evenimente mondene și, evident, este foarte activă și în mediul online, în special pe instagram. Raluca Dumitru este urmărită pe instagram de 129 de mii de urmăritori. 

Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities postează pe instagram fotografii din vacanță, de la petreceri sau evenimente mondene, dar și imagini care au legătură cu viața ei personală. 

Citeste si: Raluca Dumitru, mărturisiri emoționante despre căsătorie. Faimoasa se gândește să facă pasul cel mare după Survivor România

Cu ce gânduri intră Raluca Dumitru în competiția Bravo ai stil! Celebrities?

Raluca Dumitru este pregătită pentru competiția Bravo, ai stil! Celebrities și este convinsă că va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor celor trei jurați: Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Vedeta este convinsă că va face față acestei provocări, având în vedere că este o fire ambițioasă. În plus, Raluca Dumitru a mărturisit că își dorește să ajungă până în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities și că pasiunea ei pentru modă o va ajuta să ajungă în acest punct al competiției.

“Pentru mine, „Bravo, ai stil!” este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a spus Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021.

Raluca Dumitru intră în competiția Bravo, ai stil! Celebrities după eliminarea Nicoletei Nucă. Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30, iar sâmbătă, Gala Bravo, ai stil! Celebrities începe la ora 22:00.

Citeste si: EXCLUSIV! Raluca Dumitru rupe tacerea despre ce s-a intamplat la Survivor Romania! 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.