BIOGRAFIE Petrică Cercel. Cine a fost celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață

Autor: Lavinia Medrea

Petrică Cercel, îndrăgitul manelist, s-a luptat o perioadă cu necruțătorul coronavirus. Acesta s-a stins din viață în urmă cu câteva momente.

Cine a fost Petrică Cercel, celebrul manelist care s-a stins astăzi din viață? Artistul s-a luptat cu virusul COVID-19, dar din nefericire a pierdut această bătălie în urmă cu câteva momente. 

Cine a fost Petrică Cercel? Celebrul manelist s-a stins astăzi din viață

Lumea artiștilor este în stare de șoc după ce anunțul cutremurător și-a făcut apariția. Petrică Cercel, care avea o carieră de zeci de ani în spate, a murit din cauza virusului COVID-19, după ce fusese internat în spital timp de mai multe zile. 

Din păcate, manelistul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva. Problemele de sănătate au fost mai puternice decât corpul lui Petrică Cercel, care s-a stins din viață înainte de a se putea face ceva pentru el. 

Citeste si: PETRICĂ CERCEL A MURIT! Care este cauza morții artistului?

Colegii manelistului s-au rugat pentru Petrică și i-au transmis numai gânduri bune de când au aflat că este în stare foarte gravă, infectat cu COVID-19.

Fiul său, Ionuț Cercel, a fost cel care a anunțat că tatăl lui, Petrică Cercel, are mari probleme de sănătate și ne-a transmis să ne rugăm pentru vindecarea acestuia. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a sccris Ionuț Cercel, într-un mesaj postat pe Facebook.

Citeste si: Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Fiul lui a făcut primele mărturisiri: ”Virusul acesta nenorocit COVID”

Cu durere și suferință profunde în suflet, familia artistului se pregătește pentru evenimentul pe care nu și l-ar fi dorit niciodată, și anume de înmormântare. Acum, apropiații lui Petrică Cercel transmit gândurile și regretele către artistul care s-a stins din viață.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.