Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte celebra actriță în prezent!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 dec 2021, 17:26

Biran Damla Yilmaz, eroina serialului Nehir

Sursa: gecce.com.tr

Celebra actrița Biran Damla Yilmaz și-a anunțat fanii din mediul virtual că s-a infectat cu COVID-19 și se află izolată sub tratament.

Îndrăgita actriță Biran Damla Yilmaz a mărturisit chiar ea pe contul ei de socializare despre faptul că s-a infectat cu COVID-19 și s-a retras de pe platourile de filmare ale serialului la care lucra în prezent.

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, s-a infectat cu COVID-19!

Tânăra actriță care se află în plin sezon de filmări pentru serialul Prețul fericirii, s-a simțit rău în ultimele zile și i s-a făcut un test care a ieșit pozitiv.

Biran Damla Yilmaz a intrat rapid în carantină și se află deja sub tratament și observație medicală.

După încheierea filmărilor pentru serialul Nehir, Biran Damla Yilmaz, în vârstă de 24 de ani, s-a bucurat de o binemeritată pauză de câteva luni, după care a decis să revină pe platourile de filmare acceptând să se implice într-un nou proiect de succes, producția Prețul fericirii, care se află deja la al treilea sezon în Turcia.

După lungi zile de filmări, frumoasa actriță s-a confruntat cu primele simtompe de COVID-19, iar la scurt timp testul efectuat a ieșit pozitiv. Biran Damla a anunțat pe contul ei de socializare că a intrat în carantină și a mărturisit că starea ei este bună în prezent deoarece urmează tratamentul prescris de medici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sănătatea mea este bună acum. Mă odihnesc mult. Sunt în carantină, nu pun pe nimeni în pericol. Îi anunț pe cei care se întreabă! Nu ratați vitamina C, prieteni!", a spus actrița.

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

Presa din Turcia a menționat și faptul că imediat după ce Biran Damla Yilmaz a fost depistată pozitiv cu COVID-19, toată echipa actorilor din distribuția serialului Prețul fericirii au fost testați și numeni nu a mai ieșit pozitiv. Îmbucurător pentru celebra actrița este faptul că apucase să filmeze multe scene în avans și astfel cursul filmărilor pentru noul ei proiect nu au fost deloc afectate.

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "NEHIR", schimbare spectaculoasa de look, dupa incheierea filmarilor! Iata cum arata acum celebra actrita!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.