Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "NEHIR", schimbare spectaculoasa de look, dupa incheierea filmarilor! Iata cum arata acum celebra actrita!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 sep 2021, 13:28
biran damla yilmaz din serialul nehir Foto(7)
Biran Damla Yilmaz, a actrita extrem de talentata si apreciata la doar 24 de ani
Sursa: Instagram

Indragita actrita Biran Damla Yilmaz a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare cu talentul si frumusetea sa exotica!

Biran Damla Yilmaz are doar 24 de ani si o experienta aproape sapte ani in lumina reflectoarelor, insa cu toate acestea a reusit sa captiveze atat publicul din Turcia, cat si din multe alte tari datorita talentului ei desavarsit si a frumusetii sale rapitoare.

Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe frumoasa actrita inca din anul 2014 cand a jucat primul ei rol secundar episodic al unei cadane, in distributia serialului "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii".

Iar in prezent aceasta poate fi urmarita in serialul "Nehir", in care interpreteaza magistral rolul principal.

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "NEHIR", schimbare spectaculoasa de look!

Cea care avea sa devina peste ani o actrita apreciata si adulata de public, Biran Damla Yilmaz, a venit pe lume in anul 1997, in Istanbul, intr-o familie modesta. Parintii sai au indrumat-o inca din frageda adolescenta sa urmeze o cariera in actorie deoarece au fost fascinati de talentul si dezinvoltura fetitei lor.


La varsta majoratului, tanara Biran Damla Yilmaz a decis sa se inscrie la Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii din Istanbul, insa in paralel aceasta si-a dorit sa studieze si pictura o alta mare pasiune, descoperita inca din copilarie.
In anul 2014 Biran a fost cooptata in primul ei proiect de televiziune, un rol secundar insa extrem de important pentru a pune bazele unei carierei de succes.
Aceasta a jucat rolul unei cadane in cadrul serialului "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", care a reprezentat un prim pas catre celebritate. Au urmat apoi alte cateva roluri importante care de asemenea i-au adus succes. In anul 2020 a primit primul ei rol principal intr-un serial de televiziune, pe care l-a acceptat fara sa stea pe ganduri, in productia "Nehir", in care a jucat impecabil in ciuda varstei sale fragede.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Filmul din anul 1977 după care s-a inspirat noua producție „Nehir”. De acolo a plecat totul!

La scurta vreme dupa incheirea filmarilor pentru serialul Nehir, Birna Damla Yilmaz a mai primit o propunere de refuzat pentru cariera sa, de a juca in distributia serialului Pretul fericirii. Pentru acest proiect inedit, Biran a fost nevoita sa recurga la o schimbare uluitoare de look, pentru a respecta scenariul impus. Iata cum aratain prezent frumoasa actrita cu o noua coafura:

Citeste si: Detalii incredibile despre celebra Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "NEHIR"! Iata ce inaltime si cate kilograme are indragita actrita!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.