Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, trăiește o nouă poveste de iubire? Iată cine este celebrul om de afaceri care i-ar fi furat mintile

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 ian 2023, 11:25
Birce Akalay, alaturi de fostul ei sot, Murat Unalmis
Sursa: milliyet.com.tr

Celebra actrița Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha face parte din elită actrițelor talentate și apreciate ale Turciei.

Despre celebra actrița Birce Akalay (37 de ani) publicul din România a aflat că a fost soția renumitului actor Murat Unalmis, care a dat viață personajului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha. Cei doi actori au fost căsătoriți vreme de un an, însă frumoasă Birce Akalay a mai devenit celebra datorită talentului ei desăvârșit dovedit în numeroase seriale și filme de excepție jucate în Turcia.

Citeste si: Interviu de colecție cu Denise Rifai despre dragoste, politică, idealuri și neîmpliniri: "Eu mi-am dorit foarte mult să am copii. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată"

Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, trăiește o nouă poveste de iubire?

Actrița Birce Akalay s-a născut în anul 1984, în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat peste ani, pentru a-și îndeplini visul de a deveni o actrița celebra.

Această a cochetat mai întâi cu modelingul pentu câțiva ani, în anul 2003 a obținut titlul de Miss Turcia și a reprezentat atunci țară ei natală în cadrul concursului Miss Europe.

Tot în anul 2003, Birce a absolvit cu succes Secția de Teastru a Liceului de Arte Plastice Pera, iar apoi a studiat Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul. Cu ambiție și și o voință de fier, Birce Akalay a muncit mult pentru a reuși să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița.

Primul contact cu lumea televiziunii l-a luat în anul 2004, când a fost acceptată să lucreze că prezentatoare a unei rubrici de sport în cadrul unui renumit post de televiziune din Turcia.

Citeste si: Șarmantul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare radicală de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Murat Ünalmış!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2007, Birce a primit primul ei rol într-un serial turcesc, ASI-Împotriva destinului, fiind un rol secundar care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Între anii 2010 și 2013, Birce a jucat în serialul Intrigi și seducție, în care l-a avut drept partener pe actorul Murat Unalmis, de care s-a îndrăgostit nebunește, iar în anul 2011 au decis să își unească destinele.

Însă mariajul lor a durat doar un an, deoarece au apărut din ce în ce mai multe neînțelegeri și povestea lor s-a destrămat. În anul 2014 celebra actrița a decis să se căsătorească din nou tot cu un coleg de breaslă, Sarp Levendoğlu, însă a divorțat și de acesta trei ani mai târziu.

De curând, Birce Akalay părea că și-ar fi întâlnit din nou mare iubire, iar presă turcă a speculat rapid faptul că frumoasă actrița ar avea o relație de iubire cu renumitul om de afaceri Saadettin Saran.

Zilele trecute actrița a fost întrebată de jurnaliști dacă este adevărat că ar avea o nouă relație cu afaceristul Saadettin Saran, însă Birce a răspuns că nu este nimic adevărat din tot ceea ce s-a vehiculat despre ea recent.

„Nu există așa ceva, nu știu de câte ori o voi spune”, a spus răspicat Birce Akalay, potrivit gecce.com

Citeste si: Cine este sora lui Murat Ünalmış, Demir din „Mă numesc Zuleyha”. Este ca o a doua mamă pentru celebrul actor