Birgul din "Dragoste si ura", interviu de senzatie pe platourile de filmare ale indragitului serial! Iata care este personajul pe care il are la inima cel mai mult si cum se intelege cu rivala sa, Hasibe, in viata reala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2018, 14:59

Surprinsa chiar in timpul pregatirilor pentru filmari, la cabina de machiaj, Birgul Ulusoy a facut cateva declaratii de senzatie despre colegii sai.

Surprinsa de echipa "WOWbiz", in timpul pregatirilor pentru noua zi de filmari asidue alaturi de colegii sai, pe platourile serialului "Dragoste si ura", Birgul Ulusoy si-a deschis sufletul si a vorbit cu aceeasi jovialitate caracteristica si personajului ei, Birgul, din serial, despre colegii sai si despre relatiile frumoase de prietenie care s-au realizat pe platourile de filmare.
Intrebata daca este la fel de optimista si joviala si in viata reala, Birgul a afirmat ca asa este firea ei si ca lumea din jur o percepe drept o persoana amuzanta.


"Lumea spune ca sunt amuzanta! E un lucru normal atunci cand o persoana este fericita interiorul ei! Atunci cand este fericita, transmite si celorlalti aceleasi sentimente!", a spu
De departe, cel mai savuros moment a fost cel in care Birgul a vorbit despre Romania. Celebra atrita a declarat ca stie despre vechea legatura a poporului turc cu cel roman, inca de pe vremea Imperiului Otoman. Si ca a aflat despre faptul ca serialele turcesti sunt extrem de bine primite de publicul roman, iar actorii sunt foarte apreciati.

"Legatura dintre turci si romani este binecunoscuta, chiar din timpul Imperiului Otoman. Legaturile dintre nou sunt de frati, de prietenie! Am avut niste probleme cu voi atunci! Dar au trecut!", a spus Birgul Ulusoy.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.