Birgul este cea care face deliciul publicului in serialul "Dragoste si ura", cu cele mai nostime momente! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Birgul Ulusoy dincolo de platourile de filmat, alaturi de colegii sai!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2021, 17:50
video Foto(11)

Birgul Ulusoy este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Birgul Ulusoy s-a nascut in 1972, in Istanbul. Si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie si a absolvit in 1994 Facultatea de Teatru in cadrul Centrului de Arta "Mujdat Gezen", din Istanbul. La scurt timp de la finalizarea studiilor, Birgul a devenit actrita cu drepturi depline si a jucat in numoase piese pe scenele marilor teatre din Istanbul.


Cu un an inainte de abolvirea facultatii, Birgul Ulusoy a fost remarcata de o casa de productie din Turcia si a primit un rol important in primul ei serial de televiziune "Saygilar Bizden".
Au urmat multe alte roluri in seriale, care i-au adus un succes rasunator, printre acestea se numara: "Cicek Taksi", "Clgin Bedis", "Yalanci Yarim", "Omre Bedel", "Adini Feriha Koydum", "Benim Icin Uzulme", "Kucuk Gelin", "Veda", "O Hayat Benim", Kirgin Cicekler".


Un rol memorabil, care i-a adus un plus de notorietate a fost cel jucat in serialul "Bahar: Viata furata", intre 2014-2015, cand a interpretat-o pe comica si nastrusnica Sakine, care a facut deliciul publicului.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.