Birgul revine la conac cu mari ganduri de razbunare! Afla la ce masuri radicale va recurge pentru a distruge familia Gorecki, in aceasta seara, intr-un nou episod din "Dragoste si ura", de la ora 19:45, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2018, 12:46

Cemal nu poate scapa de sentimentul geloziei care-l cuprinde, stiind-o pe Fatma alaturi de Omer si ii face o vizita nocturna fostei amante

Omer surprinde momentul intalnirii dintre cei doi si situatia degenereaza. Cemal este la un pas de moarte.

Familia Gorecki este “asediata” in conac, pentru cateva zile, din cauza vizitei lui Saadet, sora lui Fazil, capul familiei Gorecki. Saadet este cea care va da peste cap randuiala in familia Gorecki iar situatiile hilare, nu vor lipsi.

Citeste si: Birgul din "Dragoste si ura", relatie speciala cu fiul ei! Iata cum arata celebra actrita in postura de mama devotata si cum isi petrece timpul liber alaturi de cea mai importanta persoana din viata sa! Vezi imagini inedite!

Reapare Birgul, femeia care a fost alungata din conac de Refika, pentru a “musamaliza’ greselile lui Cemal.

Femeia, care se considera nedreptatita pentru ce a patimit din cauza stapanei sale, si stiind ca matusa Saadet ii aprecia munca foarte mult, face orice ca sa fie reprimita in conacul Gorecki. Birgul este decisa sa demaste, in fata matusii Saadet, adevarata fata a Refikai.

Citeste si: Ozcan Deniz si Feyza Aktan au rostit cel mai hotarat "da", din toata inima! Iata ce rochie atipica a ales sa poarte tanara mireasa in ziua cea mare a cununiei civile si ce invitati le-au fost alaturi! VEZI un filmulet spectaculos de la mult asteptatul eveniment!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.