Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație alături de superba lui iubită! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2024, 18:49

Birkan Sokullu, care dă viață personajului Han în producția “Vinovați de iubire”, surprins în compania iubitei sale! Iată cum arată cea mai importantă femeie din viața celebrului actor!

Birkan Sokullu s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a devenit din ce în ce mai admirat de publicul din Turcia și din străinătate. În prezent se numără printre cei mai apreciați și titrați actori turci. În cei peste 15 ani de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă și a jucat în multe producții de excepție.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe tânărul actor încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în serialul Vinovați de iubire, în care interpretează magistral rolul principal. Dincolo de cariera strălucită, Birkan este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa.

Birkan Sokullu, chipeșul actor din serialul “Vinovați de iubire”, surprins în compania iubitei sale

Deși are doar 34 de ani, Birkan Sokullu a reușit să fascineze publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale roluri interpretate în producții de mare succes. Dacă pe plan profesional chipeșul actor s-a bucurat de mari reușite și de aprecierea publicului, în viața personală, acesta nu a avut parte de același succes, ci a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale.

Citește și: Câte episoade are serialul „Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D?

În anul 2010, Birkan Sokullu s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasă actrița Asli Enver, iar doi ani mai târziu cei doi s-au căsătorit. După doar trei ani de căsnicie aceștia au hotărât să pună punct mariajului lor. În urmă cu câteva luni, Birkan și-a făcut apariția în spațiul public alături de noua lui iubită, Eda Gürkaynak, de profesie stilist vestimentar.

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare o imagine de senzație, în care și-a făcut apariția în compania superbei sale iubite.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Birkan Sokullu, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Birkan Sokullu a venit pe lume în 1985, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație exemplară dar și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor. Birkan a început să cocheteze cu modelingul încă din perioada liceului și a devenit rapid un fotomodel apreciat.

Citește și: Birkan Sokullu, actorul din "Vinovați de iubire", unul dintre cei mai râvniți bărbați din Turcia

În 2003 carismaticul Birkan și-a adjudecat titlul de cel mai bun fotomodel al Turciei. Însă după absolvirea liceului, tânărul s-a înscris la Facultatea de Radio și Televiziune, în cadrul Universității Maltepe, pe care a absolvit-o cu succes. În 2008, carismaticul Birkan a debutat cu un rol episodic în serialul Elif, care i-a deschis calea către noi oportunități profesionale. Unul dintre cele mai recente proiecte de succes ale chipeșului actor a fost serialul Vinovați de iubire, care este difuzat la Kanal D, in serile de joi si vineri, de la ora 23:00!

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.