Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2024, 16:24
video Foto(5)

Birkan Sokullu, protagonistul serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație alături de iubita sa, la apus de soare, pe insula Mykonos!

Birkan Sokullu se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 34 de ani, chipeșul actor a dovedit un talent desăvârșit și o carismă deosebită încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Publicul din România l-a cunoscut pe tânărul actor încă din anul 2014, când a jucat în producția În dragoste și în război, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în serialul Vinovați de iubire, în care da viață personajului principal Han.

Dincolo de carieră strălucită, Birkan este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita să.

Birkan Sokullu, apariție de senzație alături de iubita sa, pe insula Mykonos

Birkan Sokullu a cucerit publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului nativ și al abilităților sale actoricești.

În ciuda faptului că a trecut printr-un mariaj eșuat cu actrița Asli Enver, despre care a crezut inițial că este perechea vieții sale, carismaticul actor a ajuns în cele din urmă să își întâlnească se pare adevărată dragoste.

Citește și: Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație alături de superba lui iubită! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

De câțiva ani acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de superba Eda Gürkaynak, de profesie stilist vestimentar. În urmă cu câteva luni celebrul actor a publicat pe contul lui de Instagram imagini se senzație din vacanța lor în Mykonos. Fanii săi au fost încântați de ipostazele romantice în care cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în timp ce priveau un minunat apus de soare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Birkan Sokullu, un parcurs spectaculos pe plan profesional

Birkan Sokullu s-a născut în 1985, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară dar și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor. Birkan a început să cocheteze și cu modelingul încă de când se află la liceu și a devenit rapid un fotomodel apreciat și admirat.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Birkan Sokullu, actorul care interpretează rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cât a durat căsnicia lor și de ce au ajuns la divorț

În anul 2003 carismaticul Birkan a câștigat Titlul de cel mai bun fotomodel al Turciei. Însă după absolvirea liceului, acesta s-a înscris la Facultatea de Radio și Televiziune, în cadrul Universității Maltepe, pe care a absolvit-o cu succes.

În 2008, carismaticul Birkan Sokullu a debutat cu un rol secundar în producția Elif, care a însemnat primul pas spre carieră strălucită de astăzi și i-a adus noi oportunități pe plan profesional. Unul dintre cele mai recente proiecte de succes ale chipeșului actor a fost serialul Vinovați de iubire, care este difuzat la Kanal D, în serile de joi și vineri, de la ora 23:00.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.