Birkan Sokullu, protagonistul noului serial “Vinovați de iubire”, considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta acesta la început de carieră

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mai 2024, 23:11
Birkan Sokullu Foto(4)

Birkan Sokullu, un actor de excepție al cinematografiei turcești

Sursa: Instagram Birkan Sokullu

Cine este și câți ani are Birkan Sokullu, protagonistul noului serial “Vinovați de iubire”! Iată cine este celebra actriță care i-a fost soție chipeșului actor! Căsnicia lor a durat doar trei ani!

Birkan Sokullu s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție, în care a jucat impecabil și a făcut furori datorită talentului și aspectului sau fizic încântător. Publicul din România l-a cunoscut pe chipeșul actor încă din anul 2015, când a jucat un rol principal în serialul În dragoste și în război, iar în curând acesta va reveni la Kanal D, în noua producție “Vinovați de iubire”, în care a dat viață personajului principal Han Derenoğlu.

Dincolo de cariera fulminantă, Birkan Sokullu nu a avut parte și pe plan personal de același mare succes deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat, iar în prezent își caută încă jumătatea.

Cine este și câți ani are Birkan Sokullu, protagonistul noului serial “Vinovaţi de iubire”

Birkan Sokullu s-a născut în anul 1985, în Istanbul, într-o familie înstărită în sânul căreia s-a bucurat de o educație exemplară și de sprijin material și moral pentru a-și realiza visele mărețe pe plan profesional.

Încă din perioada adolescenței, Birkan a început să cocheteze cu modelingul și a devenit în scurtă vreme un fotomodel de succes și în paralel a continuat să joace și baschet de performanță in echipa liceului.

Citește și: Serialul “Vinovaţi de iubire”, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

În anul 2003 carismaticul Birkan a fost desemnat cel mai bun fotomodel al Turciei.

La îndemnul părinților săi, după absolvirea liceului, tânărul s-a înscris la Facultatea de Radio și televiziune în cadrul Universității Maltepe, pe care a încheiat-o cu succes. Însă treptat a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și a hotărât să se orienteze către actorie pentru a-și îndeplini marele vis din copilărie, acela de a deveni un actor celebru și adulat de publicul larg.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În anul 2008, Birkan Sokullu a debutat pe platourile serialului Elif, în care a primit un rol secundar episodic, pe care l-a jucat cu multă dăruire. Acesta a fost apreciat pentru talentul lui uluitor și a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi producții de anvergură.

Birkan Sokullu, unul dintre cei mai carismatici și apreciați actori turci

Unul dintre cele mai recente roluri jucate magistral de celebrul actor Birkan Sokullu este cel din serialul “Vinovaţi de iubire”, în care a dat viață personajului principal Han Derenoğlu, care a fost primit cu mare încântare de publicul din Turcia și din multe state din Europa.

Citește și: Birkan Sokullu, unul dintre cei mai seducători și talentați actori turci, sărbătorit pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Dincolo de cariera strălucită, Birkan Sokullu este renumit și pentru spiritul lui aventurier. Acesta a fost căsătorit vreme de trei ani cu celebra actrița Asli Enver, însă în anul 2015 au divorțat de comun acord și au decis să meargă pe drumuri separate.