Biscuiti cu stafide
Delicati si crocanti
Ingrediente
2 oua
125 g unt
125 g zahar
125 g faina
125 g stafide
3 linguri rom (sau putina esenta de rom)
unt pt uns tava
Mod de preparare
Spalati stafidele si puneti-le intr-un castron cu cele 3 linguri de rom sau cu esenta de rom si 3 linguri de apa.Lasati-le
sa stea cel putin jumatate de ora. Frecati untul cu zaharul pana se face ca o crema. Adaugati pe rand doua oua, apoi 125 g faina si la sfarsit stafidele si romul. Puneti hartie de pergament pe o tava si puneti cu lingurita mici gramajoare, la distanta de 2-3 cm unele de altele, deorece se latesc mult la foc. Bagati tava in cuptor, la foc potrivit. Imediat ce incep sa se rumeneasca, scoateti-le cu ajutorul unui cutit si lasati-le sa se raceasca.
Ingrediente
2 oua
125 g unt
125 g zahar
125 g faina
125 g stafide
3 linguri rom (sau putina esenta de rom)
unt pt uns tava
Mod de preparare
Spalati stafidele si puneti-le intr-un castron cu cele 3 linguri de rom sau cu esenta de rom si 3 linguri de apa.
Lasati-le sa stea cel putin jumatate de ora.
Frecati untul cu zaharul pana se face ca o crema. Adaugati pe rand doua oua, apoi 125 g faina si la sfarsit stafidele si romul. Puneti hartie de pergament pe o tava si puneti cu lingurita mici gramajoare, la distanta de 2-3 cm unele de altele, deorece se latesc mult la foc.
Bagati tava in cuptor, la foc potrivit. Imediat ce incep sa se rumeneasca, scoateti-le cu ajutorul unui cutit si lasati-le sa se raceasca.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta