Biserica MIRACOLELOR! Milioane de pelerini viziteaza locul in care MINUNILE se tin lant VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 05:00

Milioane de pelerini merg in fiecare an sa se roage intr-o biserica asezata pe o stanca.

Acolo se afla icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria, despre care se spune ca scapa oamenii de necazuri. Este vorba despre Biserica Ta Pinu, sau mai bine zis Biserica Miracolelor!

 

Ca sa vizitati acest taram magic trebuie sa ajungeti pe insula Gozo din Malta. Ta Pinu se afla In satul Gharb chiar in inima "insulei minunilor".

 

Nu face parte din categoria bisericilor care iti iau ochii imediat! Ta Pinu este mai degraba o constructie simpla, de piatra, care va invita sa patrundeti intr-o lume a miracolelor.

 

Legenda spune ca, in anul 1575, un delegat apostolic al Papei, Peitro Druzina, era intr-o vizita de lucru cand a vazut biserica lasata in paragina.

 

Atunci el a ordonat sa fie daramat lacasul sfant din Gozo. A doua zi a venit un lucrator care a vrut sa doboare constructia numai ca, la prima lovitura de ciocan, s-a ales cu un brat rupt.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Aceasta intamplare a fost considerata ca primul miracol facut de Fecioara Maria. In acest loc a fost ridicat mai tarziu un altar din piatra unde se afla icoana Sfintei Maria. De atunci multi oameni spun ca se intampla adesea miracole.

 

Nici inaltii prelati ai Bisericii Catolice nu au ramas indiferenti in fata miracolelor de la Biserica Ta Pinu.

 

In 1990, Papa Ioan Paul al doilea a vizitat biserica si a tinut chiar o slujba aici in cinstea Fecioarei Maria. 

 

21 de ani mai tarziu a sosit si Papa Benedict al XVI in Malta si s-a rugat la Icoana Facatoare de minuni. In semn de recunoastere, Papa a depus la icoana un trandafir de aur.

 

Miracolele se tin lant la Ta Pinu.

Pe pereti vezi un adevarat tapet format din marturiile oamenilor care si-a vazut visul realizat.