Biserica sau discoteca? O episcopie din tara s-a transformat peste noapte intr-o cladire cu un joc de lumini impresionant

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 08:20

Ai crede ca esti in Las Vegas! Multi enoriasi sunt bulversati si se intreaba daca nu cumva in casa Domnului e discoteca.

Aceasta e intrebarea care-i macina pe enoriasii care, de cateva zile, se tot intreaba ce se intampla in Casa Domnului care ii duce mai degraba cu gandul la orasul luminilor din America si nu la cele sfinte. Dar oare ce s-o fi intamplat cu cladirea episcopiei Salajului, in jurul careia s-a creat atata valva? Gurile rele spun ca s-ar fi trasnformat in discoteca din moment ce cladirea este ilumitata in toate culorile curcubeului dupa lasarea intunericului.

Este mai ceva ca pomul de Craciun, cand roz sau mov, cand albastra, sau portocalie. Nu mai putin de 12 nuante imbraca seara de seara imobilul. Exista o explicatie, spun raspicat fetele bisericesti: constructia care a costat un milion de euro, trebuia sa fie pusa in valoare! Asa ca un credincios cu suflet mare ar fi donat sistemul de iluminat episcopiei.

Iar cum oamenii n-au stiut care este nuanta cea mai potrivita pentru casa domnului s-au gandit sa le incerce pe toate.

Reprezentantii Episcopiei incearca sa-i linisteasca pe credinciosi si spun ca, in cele din urma, cladirea va fi iluminata intr-o singura nuanta. Pana atunci, poate ca oamenii ar trebui sa admire in voie laserele de lumini si sa se bucure de sedinta de cromoterapie!

In vreme ce credinciosii isi fac cruce si se intreaba oare cat si cine va plati factura la curent, dupa ce seara de seara luminile vor fi aprinse, fetele bisericesti dau asigurari ca nu e nimic exagerat.

Mai in gluma, mai in serios, oamenii spun ca daca s-ar auzi si o muzica buna, mai ca ar incinge un dans in fata episcopiei.

##VIDEO114715##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri: