Biu Marquetti, mai mult decât o voce angelică. Solista trupei Mandinga a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții: „Îi ceream lui Dumnezeu să aibă grijă de mama”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 apr 2023, 07:25

Biu Marquetti, mai mult decât o voce angelică. Solista trupei Mandinga a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții: „Îi ceream lui Dumnezeu să aibă grijă de mama”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, solista trupei Mandinga, Biu Marquetti, și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai apăsătoare aspecte din viața ei.

În ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Biu Marquetti, solista trupei Mandinga, și-a deschis inima și rănile de mult închise și a vorbit despre cele mai dureroase lucruri din viața ei.

Biu Marquetti voia să moară în locul mamei ei. Artista nu știe, nici până acum, unde este îngropat tatăl ei

Biu Marquetti, solista trupei Mandinga, a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, cunoscute de prea puțină lume. În fața lui Mihai Ghiță, cântăreața a povestit cum se ruga la Dumnezeu să aibă grijă de mama ei făcând, de asemenea, un pact: în cazul în care se întâmplă ceva, să nu moară cea care i-a dat ființă, și să o ia pe artistă în locul ei.

„Mă duceam la biserică. Acolo plângem. Îi ceream lui Dumnezeu să aibă grijă de mama, să iasă bine toată povestea, să nu moară, și dacă se întâmplă ceva, să fiu eu în locul ei. Așa m-am rugat la Dumnezeu.

Citeste si: Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre: "Ne-au făcut să nu vorbim"

(...) În locul mamei mele? (n.r.: și-ar fi dorit să moară) Da! Dacă era să se întâmple, da”, a declarat Biu Marquetti.

De asemenea, cu durere în suflet și lacrimi în ochi, Biu a mărturisit că nu știe unde este îngropat tatăl ei și că îi lipsește noțiunea de „familie” în viața ei.

„Nu... (n.r.: nu știe unde este îngropat tatăl ei).

Ce mi-a lipsit mult în viață (n.r.: îi cerea tatălui ei) și să aibă grijă de fiica mea și de nepoata mea tot timpul și să fie lângă mine în situațiile grele, fiindcă aici am prieteni, dar nu am familie”, a spus, cu lacrimi în ochi, solista trupei Mandinga.

Mama lui Biu a trecut cu greu peste moartea tatălui ei. Artista a făcut doar sacrificii de-a lungul vieții

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe lângă suferința trăită din cauza morții tatălui, Biu a mai avut parte de o durere. Din cauza șocului cauzat de moartea soțului, mama solistei nu a mai putut vorbi, reușind să-și revină abia după cinci-șase ani de la tragedie.

„Mama mea a avut o perioadă de timp în care nu a mai putut să vorbească. Pur și simplu a rămas mută. A fost foarte greu pentru ea, dar putere a găsit-o în mine și în familie, care i-a fost alături tot timpul. 

(...) Trei ani, ceva de genul, de când a plecat (n.r.: a murit). Cinci, șase ani, ceva de genul. Era vindecată, cumva resemnată. A avut șocul acela când a murit, dar a trecut”, a mărturisit Biu Marquetti.

Citeste si: Ana Baniciu a dezvăluit când se căsătorește oficial! Care este motivul pentru care actriței nu îi plac nunțile: „Noi nu prea o să ne distrăm”

Solista trupei Mandinga a vorbit și despre cel mai mare sacrificiu din viața ei, mărturisind că tot ce a făcut, până acum, au fost sacrificii. Artista a subliniat faptul că ar proceda la fel, dacă i s-ar da șansa să se renască.

„Da, dar a fost alegerea mea, și dacă m-aș naște din nou aș face același lucru. 

Momentul când a trebuit s-o aduc pe fiica mea aici și nu am putut, fiindcă tata nu mi-a dat semnătura respectivă, acolo (n.r.: cel mai mare sacrificiu din viața ei)”, a povestit Biu Marquetti.

Emisiunea integrală poate fi urmărită apăsând AICI.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.