BiziLIVE TV lansează o nouă emisiune! Este vorba despre “Canapeaua Roșie”!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 28 dec 2020, 15:28

Cum menținem echilibrul dintre carieră, rolul de părinte și viața personală?

Cum rămânem conectați cu partenerul pentru a construi o relație de cuplu funcțională?

Cum gestionăm episoadele depresive și conflictele într-un mod pozitiv?

Relațiile reprezintă una dintre cele mai mari surse de bucurii în viață atunci când merg bine, dar și una dintre cele mai mari neplăceri atunci când merg prost.

„Canapeaua Roșie” își propune să găzduiască specialiști, părinți, bunici, unchi, mătuși, într-o serie de dialoguri și dezbateri utile, pentru dezvoltarea de relații bazate pe încredere, respect reciproc și responsabilitate comună.

Fie că vorbim despre relații personale (cu noi înșine, de cuplu, de familie, prieteni) sau că vorbim de relații profesionale (colegi, parteneri, clienți), cu toții avem nevoie de instrumente și tehnici prin care să le gestionăm cu succes.

Familia este locul unde părintii și copii trebuie să se educe continuu, pentru a cultiva o relație armonioasă bazată pe acceptare, bucurie, sprijin, dragoste și sacrificii necondiționate.

Părinții sunt primii profesori ai copiilor lor! Responsabilitatea acestora este de a promova și de a susține dezvoltarea fizică, emoțională, socială și intelectuală a copilului, până la vârsta adultă.

Meseria de părinte este foarte veche, dar oare o facem corect? Avem abilitățile necesare? Dacă nu, cum putem învăța și de unde ne putem informa corect?

Uneori, distanța dintre generații produce prăpastii în comunicare, abordare și înțelegere.

Părinții au nevoie de cunoștințe și abilități pentru a comunica cu înțelepciune cu copiii lor și pentru a le insufla valori cum ar fi: dreptatea, onestitatea, curajul, compasiunea, moralitatea, independența și simțul responsabilității.

Vom aborda subiecte și întrebări cruciale pentru părinți: performanțele școlare, motivarea copilului, sănătate și igienă, educație sexuală, tratarea influențelor externe, agresiune, consumul de alcool și droguri, expunerea excesivă la TV sau computer.

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet.

Compania este independentă și formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video on demand educativ, business și divertisment.

De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, seriale, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.

BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Misiunea noastră este să sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.