BLACK FRIDAY 2012 - Daca nu ai reusit sa-ti cumperi ceva mai ai timp! Iata lista magazinelor care au reduceri si in weekend

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

UPDATE 16:30 - Multe dintre magazinele care au participat la evenimentul Black Friday au epuizat stocurile disponibile. Promotile continua insa si in weekend la urmatoarele magazine: Flanco, Domo, Altex, Media Galaxy, F64 si Evomag.

UPDATE 14.53- Un internaut a postat pe Facebook o poza in care a surprins probabil cel mai amuzant discount din acest an. Produsul avea reducere de 1%, de la 1.099 lei la 1.079 lei.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/reducere-37571922e86a136318f497b0c0bd782b.jpg
UPDATE 13.52- eMag.ro anunta suplimentarea promotiilor. Doritorii pot achizitiona produse cu reduceri importante din categoriile laptop, TV, foto, IT, electrocasnice mici, electrocasnice mari.

UPDATE 13:30
- Flanco a anuntat ca inregistreaza vanzari de peste 30 ori mai mari decat intr-o zi obisnuita, cu sute de oameni in fiecare magazin.


Cea mai vanduta categorie in magazinele Flanco este cea a televizoarelor cu ecran plat, urmata de notebook-uri si de masini de spalat.

BLACK FRIDAY – VINEREA NEAGRA 2012, ziua in care marile lanturi de magazine ofera reduceri substantiale, a adus blocaje si stocuri epuizate rapid pentru site-urile care ofera reduceri.

Numarul mare de vizitatori a blocat site-urile unor retaileri, alte pagini functioneaza cu dificultate, iar in cazul unor magazine stocurile multor produse s-au epuizat deja, dupa primele ore ale campaniei Black Friday.


Utilizatorii au accesat in numar mare site-urile magazinelor online imediat dupa miezul noptii, dar si in primele ore ale diminetii, ducand la blocarea sau functionarea dificila a paginilor web. Si cu o zi inainte de BLACK FRIDAY, numeroase site-uri au fost blocate.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/evomag-ro-black-friday-vinerea-neagra-2-cde67e7d014414569340afa506d3ab45.jpgAstfel, EVOMAG.RO este picat, ALTEX.RO si DOMO.RO functioneaza cu intermitente, FLANCO.RO a fost inchis pentru actualizarea ofertelor, similar cu ceea ce face Apple cu Apple Store inainte de lansarea unui produs, informeaza gandul.info.
De asemenea, EMAG.RO e asteptat sa functioneze cu dificultate, asa cum s-a intamplat anul trecut, odata ce isi va actualiza oferta, dupa miezul noptii, cand incepe cu adevarat BLACK FRIDAY – VINEREA NEAGRA 2012.

Cand utilizatorii incearca sa acceseze EVOMAG.RO, pentru a vedea reducerile de BLACK FRIDAY 2012, pe ecran apar doua laptopuri desenate, alaturi de mesajul: „Prea mult, domne! Prea multi, mai taie din ei! Problema se trateaza si revenim in cateva momente.
Fiti pe faza! F5 sau Refresh!”.

Pe FLANCO.RO, cu o zi inainte de BLACK FRIDAY 2012, sunt anuntate „niste surprize” care li se pregatesc utilizatorilor. „Va rugam sa aveti rabdare. In acest moment operam cateva modificari. Va multumim pentru intelegere si va asteptam cat mai curand la magazinul online FLANCO”.