Black Friday la rochii de mireasa! O mie de tinere si-au incercat norocul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

Sute de rochii de mireasa s-au evaporat in cateva minute! Nu va ganditi ca le-ar fi furat cineva. Au fost mari reduceri, asa ca o mie de tinere au trecut la atac. Cum sa rateze sansa unei tinute atat de frumoase, dar, mai ales, ieftine?

La targul de mirese, ca la pomul laudat! Asa au venit domnisoarele hotarate sa isi puna pirostriile, dar care nu si-au gasit inca rochia de mireasa. Ca la un semn cand s au deschis usile, fetele au dat buzna. Doar cine a fost mai iute de mana a avut si ce sa probeze.

Si de la o asa ocazie nu puteau sa lipseasca nici mirii. Au lasat la o parte orice superstitie, ca doar viitoarele sotii aveau nevoie de ajutor.

Asa ca domnii au fost campioni la tinutul rochiilor si la datul cu parerea.

Cu o asa ocazie nu te intalnesti prea des si-au spus viitoarele mirese. Chiar daca intr-o singura zi au probat rochiile pe care le ar imbraca toata viata, fetele au iesit multumite. Dar nu toata lumea a plecat multumita si cu rochia la subrat.

"Este foarte aglomerat si toate care erau mai dragute s-au luat deja", spune o viitoare miresica.
Cine a fost iute de mana a facut o afacere. Viitoarele mirese si-au putut cumpara rochia perfecta la preturi intre 300 si 1.000 de lei.
##VIDEO106797##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.