Blake Lively: “Imi place sa gatesc, ma face sa ma simt sexy’

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:19

Blake Lively a acordat un interviu in care si-a afisat latura domestica si traditionala dincolo de stilul glamour de pe covorul rosu.

 "Chiar imi place sa gatesc. Ma face sa ma simt sexy. Cred ca e ceva senzual in gatit, mirosurile, atingerile si experienta de a crea ceva. Si cand faci ceva cu persoana pe care o iubesti, este intr-adevar ceva atractiv.

Intrebata cum arata iubitul perfect, referindu-se exact la Ryan Reynolds, Blake a spus: Cand imi caut un iubit, trebuie sa se creeze o conexiune perfecta. Trebuie sa fie prietenul meu cel mai bun, nu coteaza cat de macho sau sensibil este.


Trebuie sa ma faca sa rad, ador persoanele pline de umor. Trebuie sa fie dragut si rabdator si sa ii pese. Si desigur trebuie sa aprecieze tot ce gatesc eu. Sunt foarte atasata de treburile gospodaresti.

Cat priveste copii, Blake abia asteapta sa devina mama. E ceva ce abia astept cu nerabdare. Actrita a recunoscut ca i-ar fi placut ca nepoteii ei sa fie si proprii copii.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.