Blestem in cuplul Mitoseru-Noemi! Mihai a vorbit despre tragedia din familia sa! Cum a aflat ca socrul sau s-a stins

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2017, 09:22

Mihai Mitoseru si sotia lui sunt in doliu, cu o luna inainte de nunta. Tatal lui Noemi a murit in urma unui stop cardiac. Prezentatorul s-a deschis in fata telespectatorilor si a vorbit despre drama din familia sa.

"Din pacate au plecat multi din familie. S-au intamplat multe in 11 ani de cand suntem impreuna. O persoana plina de viata, puternica, o persoana tanara. Avea 59 de ani. A plecat fara sa-si dea seama nimeni ca are probleme de sanatate. Cu o seara inainte a sunat-o pe Noemi si i-a spus ca il doare piciorul.
 
 Trebuia sa se duca la spital, insa a amanat. S-a dus inainte la serviciu si a fost prea tarziu.

Noi dormeam, am primit niste telefoane sa ne ducem urgent la aeroport. Nimeni nu a vrut sa ne spuna adevarul. Cand am ajuns acolo am aflat ca a murit de o ora. Ca a fost resuscitat timp de o ora, dar nu s-a mai putut face nimic. Noemi a sarit, voia sa-l salveze ea.
 
Inainte de nunta tinea regim, voia sa arate bine la nunta si a decis sa tina dieta.
Toata lumea il iubea, era foarte glumet. Pentru el insemna enorm data asta, de 24 septembrie. A murit chiar cu o luna inainte, pe 24 august.

 
In ultimul an ne-am vazut foarte des, mai mult ca niciodata. La ultima intalnire, ne-am distrat, am ras. Am baut un pahar de vin.
 
Era un om extraordinar", a declarat Mihai Mitoseru la WOWbiz.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.