Blestemul Marioarei Zavoranu: a murit fara sa-si poate strange pentru ultima data fiica in brate!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:53

Iata cum isi ruga fiica in Saptamana Mare sa renunte la razboiul pentru avere. Cu lacrimi in ochi, Marioara aproape ca o implora pe Oana sa nu mai fie atat de agresiva in relatia lor.

Erau cuvintele spuse cu ultimele puteri ale unei mame indurerate ca nu-si poate strange in brate propria copila! Marioara Zavoranu regreta ca nu se poate intelege cu fiica sa, Oana. Vorbea rar si cu un glas stins. Starea sa de sanatate era tot mai subreda!

Cu lacrimi in ochi, Marioara incerca s-o aduca din nou in bratele sale pe Oana. Chiar si imobilizata la pat, tot la Oana se gandea! Cum se putea simti Marioara cand fiica sa nu dorea sa stie nimic de ea?!  Averea care a semanat vrajba intre Marioara si fiica sa pare o nimica toata! 

Au meritat banii atata ura si cearta intre intre cele doua femei, mama si fiica?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce putea simti Marioara Zavoranu cand presimtea ca cea careia ii daduse viata nu o sa fie langa ea nici in ultimele momente? Cu inima parca stinsa de durere,  Marioara parea ca se resemnase in

fata destinului!  Tot in Saptamana Mare, Corneliu Vadim Tudor, bun prieten al Marioarei, a venit la spital sa o viziteze pe mama Oanei. Vorbele sale au acum o alta greutate. Se simtea inca de atunci faptul ca Marioara parca isi vedea sfarsitul. Parca stia ca nu mai are mult de trait! "Oana, vin eu care sunt un strain si nu vii tu, micuta mea?”, a spus atunci Vadim. Nici aceste vorbe n-au induplecat-o pe Oana sa isi vada mama inainte de moarte.