Blindate ce arboreaza drapelul rus, la Kramatorsk. Gruparile armate proruse au ordin sa UCIDA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 08:40

Trei blindate usoare si un camion care transporta barbati inarmati fara insemne si arborand drapelul rus circulau miercuri dimineata la Kramatorsk, in estul Ucrainei.

Un grup format din circa 20 de barbati inarmati si cu cagule a intrat in primaria din Donetk, in estul Ucrainei. Doi militari ucraineni au fost capturati de persoane necunoscute inarmate in estul Ucrainei.

NATO consolideaza apararea aeriana, maritima si terestra in tarile din Europa de Est, a anuntat miercuri Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice.

Ministrul ucrainean al Apararii Mihailo Koval efectua miercuri o vizita in estul tarii, o regiune afectata de mai multe zile de o insurectie armata prorusa, a anuntat vicepremierul ucrainean Vitali Iarema, relateaza AFP.



"Ministrul Apararii s-a deplasat in estul (Ucrainei) si va prezenta un raport asupra a ceea ce se intampla acolo", a declarat Iarema, citat de agentia Interfax-Ukraine.

Doi militari ucraineni au fost capturati de persoane necunoscute inarmate in estul Ucrainei, au anuntat miercuri autoritatile de la Kiev, relateaza AFP.

Incidentul s-a produs pe autostrada din apropierea orasului Krasnii Luci, unde doi militari au fost "capturati si dusi intr-o directie necunoscuta de extremisti".
Acestia se oprisera dupa ce masina lor de serviciu a facut pana, a precizat ministerul intr-un comunicat.

Gruparile armate proruse din estul Ucrainei au ordinul de a "deschide focul pentru a ucide", au declarat miercuri serviciile speciale ucrainene.

"Conversatiile interceptate intre sabotorii rusi arata ca actiunile de sabotaj din estul Ucrainei sunt coordonate de ofiterii de informatii militare ruse care dau ordine cinice de a trage pentru a ucide militari ucraineni", a declarat serviciul de presa al SBU, intr-un comunicat.


Guvernul de la Kiev a trimis marti forte armate impotriva rebelilor prorusi din estul Ucrainei, unde o serie de revolte au fost initiate de mai multe zile de militanti care cer organizarea unui referendum in vederea autonomiei regiunilor rusofone, in cadrul Ucrainei, sau alipirea la Rusia.( sursa Mediafax)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.