Blondă și machiată, Ana Porgras este greu de recunoscut! Cum arăta concurenta de la Survivor România 2021 în trecut?

Autor: Amalia Georgescu
Ana Porgras, concurentă la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

Ana Porgras este concurentă la Survivor România 2021, în echipa Faimoșilor. Iată cum arăta Faimoasa în trecut, pe vremea când era blondă.

De-a lungul timpului, Ana Porgras a trecut prin mai multe schimbări din punct de vedere fizic, Faimoasa dorindu-și să se transforme în cea mai bună versiune a ei și să arate exact așa cum a visat mereu. Fotografiile din trecut cu Ana Porgras sunt o dovadă a evoluției acesteia în ceea ce privește aspectul fizic. Cum arăta vedeta în perioada în care era blondă? 

Ana Porgras, schimbare de look radicală. Cu părul blond, Faimoasa este de nerecunoscut

Ana Porgras este una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Faimoasa a reușit să se țină departe de scandaluri și să se concentreze pentru a ajunge cât mai departe în cadrul competiției și a reuși să aducă puncte importante pentru echipa sa.

Concurentele de la Survivor România 2021 nu au voie să se machieze, astfel că cei de acasă au posibilitatea de a le vedea așa cum sunt ele, naturale, fără filtre și fără alte produse de make-up cu ajutorul cărora să își ascundă micile imperfecțiuni.

Ana Porgras nu pare deranjată de faptul că trebuie să se afișeze în fața publicului nemachiată, chiar dacă este o femeie preocupată de felul în care arată.

Citeste si: Drama Anei Porgras inainte de a deveni campioana mondiala la gimnastica! Concurenta de la Survivor Romania a povestit tot

În trecut, Ana Porgras arăta complet diferit, iar ca dovadă a acestui lucru stă o fotografie apărută pe contul de instagram al vedetei.

Cu părul blond și machiată, Faimoasa de la Survivor România 2021 este complet schimbată, astfel că la prima vedere aceasta pare greu de recunoscut. Dacă în trecut a optat pentru părul blond, ulterior, fosta gimnastă a decis că cel mai bine i se potrivește părul închis la culoare, astfel că s-a vopsit brunetă, nuanță care o avantajează și îi pune trăsăturile în evidență.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ana Porgras a intrat în competiția Survivor România 2021 hotărâtă să își depășească limitele și, de ce nu, chiar să câștige marele premiu. Faimoasa are o carieră solidă în spate, aceasta fiind una dintre gimnastele cu care România se mândrește. Deși a fost medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, Ana Porgras a fost nevoită să renunțe la cariera ei sportivă, simțind că organismul ei nu mai face față.

"Cel mai greu moment a fost momentul când am renunțat. Am luat decizia de pe o zi pe alta. Nu mai puteam nici fizic, simțeam că mă dezintegrez, și nici psihic. În primele luni nu mi-a fost greu, îmi doream să plec, să am o viață normală. Acum realizez că a fost o decizie luată în pripă și puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă.

Un alt moment greu a fost când mi s-a rupt peroneul, în timpul unui campionat european. Aveam șansa să câștig finala la bârnă", a dezvăluit Ana Porgras. 

Citeste si: O nouă concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.