Blonde sau brunete? Cele mai DEZASTRUOASE schimbari de look ale vedetelor! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:47

La Hollywood, frumusetea este schimbatoare, mai exact oscileaza intre blond si brunet. Mare parte din celebritati si-au schimbat macar o data culoarea parului.

Si cand spunem schimbari ne referim strict la cele radicale deoarece sa devii din blonda din brunta sau invers este destul de socant, cel putin pentru persoanele care erau invatate cu look-ul anterior. Din nefericire nu toate schimbarile sunt reusite, este destul de ciudat sa vezi cum o satena sau o bruneta veritabila a cazut in patima blondului.

 

Si pentru a vedea diferenta va invitam sa vizionati galeria foto si de aici puteti alege ce look se potrivesc celebritatilor.

Drew Barrymore

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Kate Moss

 

Reese Witherspoon

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.