„Blondule, să te văd la joc”Tensiunile ating cote maxime! Ce vedem la Insula de 1 milion în episodul de duminică seara, de la 21:00, pe Kanal D

Autor: Bianca Vidoi

Tensiunile ating cote maxime

Sursa: Kanal D

Spiritele se încing cu fiecare ediție a experimentului social „Insula de 1 milion”, iar episodul de duminică promite întorsături de situație ce o să îi lase pe telespectatori cu gura căscată.

Numărul participanților scade, iar tensiunile devin tot mai pronunțate pe „Insula de 1 milion”, în special atunci când trebuie să se propună concurenți care să participe la jocul ce le decide soarta în competiție. 

Sorin are o premoniție sumbră chiar de ziua sa de naștere

Concurenții sunt tot mai atenți la strategiile pe care le face pe „Insula de 1 milion”, astfel încât să rămână în competiție doar persoanele care aduc o stare bună și care să poată ajuta taberele existente.

Schimbările de comportament și falsitatea nu sunt apreciate de concurenți și sunt taxate cu fiecare ocazie, ceea ce se întâmplă și cu Sorin.

Citește și: „Este o seară fără eliminare”. Anunțul fără precedent făcut de Cosmin Cernat! Cine a câștigat proba din această seară

Pe parcursul ultimelor ediții ale emisiunii „Insula de 1 milion”, concurenții consideră că Sorin este tot mai fals și este timpul ca acesta să plece din experimentul social.

Chiar dacă este ziua lui de naștere, colegii lui nu au milă și sunt hotărâți să îl propună pe Sorin la jocul ce decide parcursul lui în competiție. „Așa un cadou de ziua lui, să ia avionul și să plece spre România”, a mărturisit o concurentă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, bărbatul nu este surprins de această alegere, deoarece pe parcursul zilei a avut o premoniție cu ceea ce avea să se întâmple. „Simt că o să intru de ziua mea la joc. Mă simt norocos.”, a declarat Sorin.

Strategiile lui Variu creează tensiuni în tabere

Variu este cel ca va alege persoanele ce sunt propuse pentru jocul de duminică seara, iar câțiva dintre participanți consideră că o să fie aleși în această zi.

Sorin are un presentiment pe tot parcursul zilei despre o posibilă nominalizare, în timp ce lui Blondu i se spune să se pregătească pentru joc, în speranța că acesta va pierde cele două brățări câștigate pe parcursul experimentului social. 

Variu a fost foarte atent atunci când a ales concurenții ce vor participa la joc, iar colegii săi consideră că fiecare persoană pe care a ales-oa are o anumită importanță în strategia sa, motiv pentru care acesta ar fi împăcat cu plecarea oricăruia.

„Cu siguranță Variu are un avantaj indiferent de cine pleacă acasă.”, a fost mărturisirea unui coleg de pe „Insula de 1 milion”.

Insula de 1 milion continuă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D.