#BlueTeam - Discursul emotionant tinut de Alina de la "EXATLON" in fata coechipierilor, inainte de proba de sambata seara

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 ian 2018, 14:56
video Foto(5)

Sambata seara, la ora 20:00 urmeaza un nou episod al celei mai iubite competitii sportive televizate din lume, “EXATLON”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

Jocurile sunt facute, aliantele si strategiile puse la punct, insa inaintea concursului de maine seara intre cele doua tabere, pe traseul plin cu obstacole, Alina din Echipa Razboinicilor tine un discurs emotionant pentru colegii ei.

Obisnuiti cu greul, acestia considera ca au astfel un avantaj si ca este randul celor din Echipa Faimosilor sa primeasca o lectie importanta.

Simtind tensiunea intre colegii de echipa si ca moralul lor este la pamant dupa infrangerile repetate, Alina ii indeamna pe acestia sa dea totul pe teren pentru a castiga.

"Nu m-am simtit bine deloc. Cum ne dezbinam, cum suntem fortati sa nominalizam si sa privim cum cineva pleaca. Se spune ca ce nu te omoara te face mai puternic. Am simtit o durere. Avem un avantaj: noi am trait ceea ce ei nu au trait, trebuie sa ne amintim clipele acelea si sa luptam mult mai mult. Sa vada si ei cum este", spune Alina, detinatoarea a numeroase premii la culturism.

In inferioritate numerica dupa cele doua eliminari, Rafaela si Diana, Razboinicii se vor duela cu concurentii din Echipa Faimosilor, in aceasta sambata, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.