Bluze îndrăznețe, pentru fashionista din tine

Author: Oana Iosif
Actualizat: 04 feb 2021, 13:16

Se spune că o femeie nu are niciodată prea multe produse de îngrijire. Sau farduri. Ori pantofi! De fapt, lista este mereu deschisă, și putem extrapola puțin și să spunem că da, o femeie nu are mai mereu suficiente… bluze. Chiar dacă pare o glumă, cel puțin pentru bărbați, adevărul este acesta: niciodată nu ai suficiente bluze în garderobă, pentru că mereu marii creatori de modă vin în fața fashionistelor din întreaga lume cu modele noi, tendințe aparte, și în plus, nimeni nu poate acoperi toată paleta de culori, nu-i așa? Dacă vrei să știi unde le găsești pe toate, la un singur loc, încearcă bluze damă Poema, și nu vei regreta niciun moment alegerea făcută.

Modele de bluze care nu au voie să-ți lipsească

Ești o adevărată fashionistă? Atunci cu siguranță rândurile următoare sunt pentru tine. Vei afla care sunt acele modele de bluze care nu au voie să îți lipsească din garderobă, și care îi vor face pe toți să aprecieze modul în care știi să ”jonglezi” cu piesele vestimentare, reușind de fiecare dată un look aparte. Din fericire, nu trebuie să cauți la nesfârșit modelele despre care îți vorbim, pentru că există numeroase bluze damă Poema care abia așteaptă să își găsească stăpâna.

Bluzele sport

Să începem ușor. Primele pe listă: bluzele sport. Nu, nu zâmbi neîncrezătoare, nu sunt niște articole vestimentare simple, care nu ies cu nimic în evidență. Din contră, specialiștii sunt de părere că nu sunt doar confortabile, dar și foarte versatile. Cu ajutorul lor îți creezi mereu o ținută perfectă, care poate fi în același timp și comodă și chic, și care să se potrivească de minune cu ceea ce vrei să ”exprimi”.

Bluze cu volane și gulere

Cine a spus că moda revine, a fost foarte inspirat, așa că ai grijă să ai în garderoba ta măcar o bluză cu volane, guler foarte vizibil, iar dacă la acestea se mai adaugă și niște mâneci bufante, este mai mult decât perfect. Vezi totuși dacă ți se potrivesc, pentru că dacă ai unele kilograme în plus, riști să ai parte de o ținută… nu prea inspirată.

Imprimeuri florale, preferatele marilor creatori de modă

Se pare că marii creatori de modă au redescoperit imprimeurile florale, și nu vor să renunțe atât de repede la ele. Este suficient să privești doar câteva dintre creațiile lor, și te vei convinge de adevărul acestei informații. De aceea, ca o adevărată fashionistă ce ești, vezi ca o astfel de bluză să nu îți lipsească.

Să nu uităm de buline, figure geometrice și dungi

De fapt, imprimeurile sunt în tendințe acum, chiar și când vine vorba despre bluze, considerate până acum ceva vreme oarecum banale. Poți să le oferi o a doua șansă și să alegi modele cu imprimeuri care te scot din anonimat: buline, figure geometrice, dar să nu uităm nici de carouri și dungi. Poate puțin mai greu de accesorizat decât modelele simple, dar să fim serioși, sunt prea puține urmașele Evei care îți doresc să treacă neobservate în ochii celor din jur.

Compune-ți ținuta pornind de la bluză

După cum observi, bluza este în centrul atenției atunci când îți compui o ținută. De aceea, trebuie să îi acorzi importanța cuvenită și să o tratezi cu mai mult respect. O bluză bună reușește să îți scoată din anonimat o ținută ce părea oarecum banală. Fii atentă la silueta ta, materialul din care este alcătuită bluza și designul acesteia. Totul trebuie să se armonizeze perfect, pentru a reușit acel look de senzație pe care ți-l dorești. Dacă ai totuși dubii despre cum să încorporezi o bluza în ținuta ta, poți consulta blog Poema pentru mai multe idei de outfit-uri cool. Nu este chiar atât de dificil, mai ales dacă ai totul la îndemâna ta!

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!