Bluzele elegante – articolul vestimentar perfect pentru o zi la birou

Author: Oana Iosif

Una din cele mai mari probleme ale femeilor este că “nu au haine”, deși șifonierul este plin. Această problemă apare din două motive: fie articolele vestimentare nu se potrivesc cu stilul de a fi al acestora, fiind o alegere de moment, fie acestea nu își dau frâu liber la imaginație și nu combină hainele pentru a obține ținute cât mai interesante. În garderoba oricărei femei există bluze damă casual sau elegante, care la prima vedere pot părea banale, dar care pot fi integrate în diferite ținute, ce vor atrage toate privirile. Acest articol vestimentar este perfect pentru o zi la birou, mai ales dacă este accesorizat corespunzător, iar combinația de culori este una armonioasă.

Iată câteva idei de ținute pentru birou cu bluze de damă elegante:

Bluze elegante cu guler și fustă cloș – o ținută elegantă și feminină

Cel mai simplu model de bluză elegantă este cea cu guler. Indiferent de model, culoare sau material, acest tip de bluză se integrează perfect într-o ținută office, completată de o fustă cloș, o pereche de sandale cu toc sau pantofi stiletto, o pereche de cercei eleganți și o geantă de mână asortată din punct de vedere cromatic cu restul ținutei. Dacă vrei să obții o ținută fresh de vară ideală pentru mersul la birou, poți alege o cămașă cu guler plisat, cu mânecă scurtă, o fusta cloș midi în aceeași culoare ca și gulerul, o pereche de cercei cu perle, un ceas elegant și o geantă de dimensiuni mici în aceeași nuanță cu sandalele cu toc.

Bluze elegante din dantelă și pantaloni cu talie înaltă – o ținută ce emană putere

O ținută la fel de feminină și de elegantă poate fi obținută prin combinarea unei bluze elegante din dantelă și a unei perechi de pantaloni cu talie înaltă. La acest tip de ținută se poate adăuga o geantă elegantă voluminoasă, o pereche de pantofi cu toc și o pereche de cercei statement. În ceea ce privește cromatica, câteva combinații de culori care vor atrage toate privirile sunt: cămașă roșie și pantaloni negri, cămașă albă și pantaloni verzi, galbeni sau albaștrii sau cămașă nude sau neagră și pantaloni negrii cu nasturi de dimensiuni mari sau curea cu tonuri de auriu.

Bluze elegante cu volane și fustă creion – o ținută simplă și elegantă

Cea mai interesantă combinație pentru o ținută office este cea dintre bluzele elegante cu volane și funde de dimensiuni mari și fustele creion midi. Acest tip de ținută este pe cât de simplu, pe atât de interesant, fiind preferat de foarte multe doamne și domnișoare. Din punct de vedere cromatic, se poate opta fie pentru fuste negre sau albe și cămăși colorate, simple sau cu imprimeu, fie pentru fuste în culori îndrăznețe și cămăși albe cu volane. La acest tip de ținută se poate adăuga o geantă de mână de dimensiuni mici și o pereche de stiletto. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.