BOALA BIZARA! Ea este femeia care vede cu susul in jos - Vezi despre ce este vorba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 22:55

Bojana Danilovic are ceea ce s-ar numi o viziune unic asupra lumii. Tanara sufera de o boala extrem de rare, care ii afecteaza vederea, mai exact felul in care aceasta vede.

Femeia vede totul cu susul in jos, de aceea tanara in varsta de 28 de ani foloseste la birou un monitor in care orice om s-ar uita ar vedea totul cu susul in jos, la fel si acasa in ceea ce priveste televizorul. Cand ajunge acasa, Bojana se uita la un televizor asezat invers, in timp ce restul familiei se uita la un altul. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/monitor-8e5a8b4cab3f75367335cf1d463bbc69.jpg 

"Poate parea incredibil pentru alti oameni, dar pentru mine este complet normal.

M-am nascut asa. Este, pur si simplu, modul in care vad eu lumea", a marturisit Bojana.

 

Expertii de la Universitatea Harvard si de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts au consultat-o, dupa ce medicii locali au ramas consternati de starea extrem de neobisnuita. Potrivit acestora, ea sufera de un sindrom neurologic care se numeste "fenomen in orientare spatiala".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

"Ei spun ca ochii mei vad imaginile cum trebuie, insa creierul le intoarce invers. Dar se pare ca nu stiu exact cum se intampla acest lucru. Mi-au spus au mai vazut cazuri in care oamenii scriau invers, insa o boala ca a mea nu au mai intalnit pana acum", a precizat Bojana. 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.