„Boala care a băgat-o în pământ este din cauza tatălui fetei”. Sora Ronei Hartner, replici dure la adresa lui Rocco Sedano. De ce nu vrea Rita Sumayla să-și vadă tatăl

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 mar 2024, 09:03

Rita Sumayla vrea să stea departe de Rocco Sedano

Sursa: Facebook

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, face dezvăluiri neașteptate la adresa lui Rocco Sedano, primul soț al regretatei artiste. Aceasta susține că Rita Sumayla nu vrea să-și vadă tatăl, considerându-l responsabil de boala mamei sale.

La câteva luni de la trecerea la cele sfinte a Ronei Hartner, sora regretatei artiste a făcut publice detalii despre relația dintre fostul soț al acesteia, Rocco Sedano, și fiica lor. Rinda Hartner susține că Rita Sumayla nu vrea să-și vadă tatăl.

Rita Sumayla vrea să stea departe de tatăl ei

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de doar 50 de ani.

După decesul artistei, primul soț al Ronei Hartner și-ar fi dorit ca fiica lor, Rita Sumayla, să rămână alături de el, însă aceasta nu și-ar dori nici măcar să-l vadă. Declarațiile surprinzătoare ale surorii regretatei artiste dezvăluie faptul că Rita Sumayla vrea să păstreze distanța față de tatăl ei în această perioadă dificilă.

Potrivit Fanatik, Rinda Hartner susține că adolescenta a dezvoltat un sentiment de respingere față de tatăl ei și refuză să îi ofere măcar șansa de a se explica sau de a face pace.

Surorile artistei susțin că Rita își găsește sprijin și alinare mai degrabă în cercul de prieteni și în amintirea iubitei ei mame, decât în relația cu tatăl ei.

Sora Ronei Hartner a dezvăluit că fiecare întâlnire dintre Rita și Rocco a lăsat o amprentă de tristețe asupra tinerei. Sumayla se simte extrem de afectată de fiecare discuție sau interacțiune cu tatăl ei, iar impactul acestor momente se reflectă în starea ei emoțională.

Rinda Hartner susține că Rita Sumayla a ajuns în punctul în care nu mai dorește să aibă nicio legătură cu Rocco Sedano și alege să ignore apelurile acestuia, refuzând orice formă de comunicare. Adolescenta i-ar fi mărturisit mătușii sale faptul că Rocco Sedano a vorbit urât la adresa mamei sale, Rona Hartner.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Rona Hartner, implicată într-un proces, chiar și după moarte! Regretata artistă a fost citată în instanță la trei luni de la înmormântare

„Rita nu vrea să stea cu tatăl ei pentru că el le-a făcut mult rău de-a lungul anilor. De aceea s-a declanșat boala a două oară. Boală care a băgat-o în pământ este din cauza tatălui fetei, iar Rita nu vrea să audă de el.

Acum stă în Franța, asta e dorința ei. Rona ne-a lăsat cu limbă de moarte să stăm cu Rita peste tot, să o ajutăm să se dezvolte, să devină un om pe picioarele lui. Fratele și mama mea sunt acolo, cu ea, stau împreună în casa Ronei. În continuare îi face probleme, vorbește urât de Rona. De fiecare dată când iese cu el, vine supărată acasă, noroc că nu stau în același oraș.
Rita și-a pierdut mama și persoana care trebuia să fie corectă, tatăl ei, întinează permanent imaginea Ronei”,
a dezvăluit Rinda Hartner, conform  Fanatik.ro.

Rinda Hartner susține că Rocco Sedano ar fi responsabil de moartea mamei sale

La trei luni de la înmormântarea Ronei Hartner, sora regretatei artiste, Rinda Hartner, a mărturisit că Rocco Sedano a adus suferință considerabilă fostei sale soții, contribuind la durerea și la boala acesteia.

Conform relatărilor Rindei pentru Playtech, înaintea tragicului sfârșit al Ronei, aceasta era convinsă că boala sa gravă, cancerul, ar fi putut fi rezultatul direct al problemelor pe care Rocco Sedano i le-a creat și al comportamentului său. 

Citește și: Motivul pentru care fiica Ronei Hartner nu vrea să viziteze mormântul mamei sale: „Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir”

„El a venit la înmormântare ca să câștige popularitate, cred. Cât a fost vie, Rocco i-a făcut numai necazuri. Rona credea că din cauza lui s-a și îmbolnăvit de cancer, și-a dat seama prea târziu că n-a iubit-o niciodată. Chiar îmi spunea: ”Nu m-au iubit, amândoi soții m-au urât, deși eu nu le-am făcut nimic, am vrut o familie”. Rona a și cântat cu ei, l-a și ajutat, pe Rocco, pe plan artistic. Dar, degeaba, tot măgării i-a făcut”,  a spus Rinda Hartner pentru Playtech.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.