Boala care l-a omorât pe Petrică Mîțu Stoian! Artistul avea tuse cu sânge și era supradozat cu anticoagulante

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 08 nov 2021, 23:42

Boala care l-a rapus pe Petrica Mitu Stoian

Sursa: Facebook Petrica Mitu Stoian

S-a aflat care este boala care l-a răpus pe Petrică Mîțu Stoian. Artistul avea tuse cu sânge și era supradozat cu anticoagulante.

S-a aflat cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, după ce sâmbătă, 6 noiembrie, marele interpret de muzică populară s-a stins din viață. Medicii care s-au ocupat de artist susțin că era supradozat cu anticoagulante.

Boala care l-a omorât pe Petrică Mîțu Stoian! Artistul tuse cu sânge și era supradozat cu anticoagulante

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a șocat lumea întreagă, iar mulți s-au întrebat care a fost cauza decesului.

Cântărețul de muzică populară s-a stins din viață în spitalul din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Medicii care l-au tratat în unitatea medicală susțin că artistul era vaccinat cu schema completă. În plus, acesta a trecut și prin infecția cu Covid-19, iar, înainte să moară făcea o terapie de recuperare post-Covid în cadrul unei clinici private.

Medicii care s-au îngrijit de interpret au declarat că starea artistului era critică, avea tuse cu sânge și era supradozat cu anticoagulante.

Citeste si: Care este motivul pentru care sora lui Petrică Mâțu Stoian cere autopsia regretatului artist? „Ceva nu a fost în regulă acolo”

”Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid și este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat.

  Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID și cu stare septică. În momentul de față este la ATI', a anunțat Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița despre starea sa de sănătate, înainte de a i se înrăutăți starea.

Artistul s-a stins din viața sâmbătă, 6 noiembrie, la spitalul din Reșița. Se pare că acesta ar fi suferit un șoc sptic, potrivit medicilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trupul lui Petrică Mîțu Stoian va fi depus în primă fază la Ansamblul Maria Tănase din Craiova, iar marți, 9 noimebrie, va fi depus la teatrul din Craiova, acolo unde cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu marelui artist

de muzică populară. Miercuri, 10 noiembrie, interpretul de muzică populară va înmormântat la Cimitirul Ungureni din același oraș.

Citeste si: S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului artistului Petrică Mîțu Stoian. Familia așteaptă rezultatele necropsiei

 

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.