Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis! Vedeta a păstrat secretul chiar și după operație: „Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 mar 2023, 09:58

Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis

Sursa: Facebook Oana Lis

Oana Lis a vorbit, pentru prima dată, despre boala cruntă cu care a fost diagnosticată.

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, are o mulțime de admiratori care o urmăresc pentru sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. În ciuda faptului că este o fire deschisă, se pare că Oana Lis se închide în ea când vine vorba de evenimente mai puțin plăcute sau chiar dureroase.

Boala cruntă cu care a fost diagnosticată Oana Lis

Recent, Oana Lis a fost la medic pentru un control. De peste doi ani, soția lui Viorel Lis avea o pată pe piele căreia nu i-a dat prea mare atenție, ba chiar se obișnuise cu ea. Totuși, într-o zi, vedeta s-a gândit să verifice care este situația cu pata care s-a și extins pe piele, iar diagnosticul nu a fost deloc plăcut: carcinom malign, un soi de cancer de piele.

„Nu pot să zic că sunt de nota 10, în cea mai bună formă. Nu am vorbit pe internet. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele.

Eu aveam o pată. O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit. Nu m-am dat cu creme, nu a dispărut, dar mă și obișnuisem cu ea. Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign”, a mărturisit Oana Lis, într-o emisiune televizată, citată de WOWbiz

Oana Lis a ținut secret faptul că s-a operat

Oana Lis nu a spus nimănui nici despre faptul că s-a operat, ci doar familiei și prietenilor.

„Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani.

Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă. Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok. Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng.

Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.