Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 ian 2022, 10:14

Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. S-a aflat ce a împins-o la sinucidere.

Adela, polițista din Strehaia care s-a împușcat în cap în baia din gară, suferea de o afecțiune care, cel mai probabil, i-a și adus moartea.  

Citeste si: Mesajul bizar scris de o prietenă pe contul de socializare al Adelei, polițista care s-a împușcat în baie cu arma din dotare. Asta poate schimba totul in relatia pe care o avea cu sotul ei

Boala de care suferea polițista care s-a împușcat în cap 

Vestea că Adela nu mai este în viață a picat ca un trăsnet asupra familiei și a pretenilor regretatei polițiste, aceștia fiind încă în stare de șoc.

Potrivit ultimelor informații, femeia de 25 de ani din Mehedinți, care s-a împușcat în cap în toaleta gării din Strehaia, ar fi suferit de o depresie severă, boală care i-ar fi adus moartea.

Citeste si: Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

Unul dintre prietenii Adelei a declarat că tânăra a acuzat dureri de cap și stări de rău, cu o zi înainte de a-și lua viața, motiv pentru care a mers la neurolog, însoțită de soțul ei, Sorin.

Se pare că timp de trei săptămâni, Adela nu s-a simțit bine și s-a cufundat într-o depresie adâncă. Apropiații i-au fost alături și chiar au sfătuit-o  să ceară ajutorul unui specialist, însă,  polițista a refuzat să meargă la psiholog sau psihiatru.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea, chiar stabiliseră împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București.

Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a declarat un prieten bun de-ai Adelei, pentru Observatornews.ro.

Adela i-a trimis un mesaj de adio soțului ei

Înainte să se sinucidă, Adela a vrut să-i transmită un ultim mesaj soțului ei. Sorin, partenerul de viață al polițistei, a încercat să o sune, dar tânăra și-a închis telefonul.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie.

Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a completat prietenul Adelei pentru sursa citată.

Adela Loredana avea 25 de ani și era polițistă în Mehedinți. Ea s-a sinucis cu arma din dotare în toaleta gării din Strehaia, după o discuție pe care a avut-o cu soțul ei la telefon.

Polițista a așteptat să treacă trenul, pentru ca sunetul împușcăturii să fie diminuat. Cu toate acestea, colegele agentului au auzit bubuitura și au sărit în ajutorul Adelei.

Tânără s-a împușcat în cap, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Adela s-a stins din viață în ambulanță, în drum spre spital.